reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anastazi- kochana to było dawno bo w 2007 roku , nie wiem co było powodem tak naprawdę , lekarz powiedział ,że to była infekcja poważna bo miałam gorączkę , nie zlecił żadnych badań i przeniosłam się do innego ginekologa ,tam zrobiłam te wymazy wszystkie, a poroniłam w 7tc i nie miałam okazji aby zobaczyć chociaż na usg nasze maleństwo bo nie zdążyłam dotrwać do wizyty na nfz chciałam iść i musiałam się naczekać no i niestety wcześniej się zaczęło samo potem , zabieg , coś w rodzaju depresji ,ale jakoś z tego wyszłam , potem się bałam kolejnej ciąży , robiłam badania , znalazłam pracę chciałam odłożyć ,no ,a potem to się poważnie rozchorowałam i miałam 3 tygodnie z życia wyjęte , musiałam przez 2 lata przyjmować silne leki , odstawiłam je dopiero w sierpniu tego roku aby zajść w ciążę , boję się tylko tego ,że choroba może wrócić bo nie biorę już leków na to.

Ritta - ja właśnie też jestem raczej aktywną osobą i w miarę możliwości nie zamierzam tego zmieniać. Co do przyzwyczajeń to kawę piję (a raczej mleko z kawą :-D), alkoholu w ogóle więc mój ewentualny szok będzie polegał na braku kofeiny hehe. Obawy są, duże... takie czasy, że jak nie martwię się akurat o zdrowie i powodzenie misji ;) to zmartwienia dotyczą przyszłości, finansów itd. Wiadomo, że nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko bo zawsze może być lepiej - ale w ten sposób to można czekać w nieskończoność. Ostatnio los podjął niejako decyzję za nas ;) więc nie będziemy stawać okoniem :-D
anastazi - uff, nie jestem sama! Mogę spytać ile masz lat? Cieszę się bardzo, że ktoś podobnie jak ja będzie przeżywał to po raz pierwszy. A starania, no cóż - sama przyjemność :-D
kobietka22 - witaj :) datę której @ mam podać...? Bo aktualnie trwa hehe :-D Ale zakładam, że chodzi Ci o obecny cykl, a skoro się już zaczął to następna ma przyjść 03.11.
Bardzo dużo badań miałaś ale to dobrze, lepiej wiedzieć i mieć czas na reakcję niż zgadywać. Również życzę powodzenia i trzymam kciuki, z resztą za wszystkie z Was! :))

Lista staraczek :

Październik:
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8 II
paulinka88 II

Oo, widzę, że jestem pierwsza na Listopad :) Szkoda, że w pierwszym cyklu nam się nie udało - byłby prezent urodzinowy dla dziadków :-D Ale myślę, że spóźniony też przyjmą hehe.
karolq8, paulinka88 - gratuluję! :tak:

zmieniam siebie na liście bo owulacje miałam szybciej... i termin przypada mi teraz na 15 pażdziernika :-)

Lista staraczek :

Październik:
Mar-chew - termin @ 15.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8 II
paulinka88 II

ojej widze nastepna zafasolkowana:):):)gratulacje :):):):):) KOBIETKA22- mam nadzieje ze choroba nie wroci, bardzo długo bralas leki wiec mam nadzieje ze jesteś w pełni wyleczona:):) na pewno będzie wszystko dobrze:) nie ma co rozpamietywac zlego tylko nastawiac się na najlepsze:):) najważniejsze ze jesteś pod opieka lekarza..oby dobrego:) inis- w grudniu skoncze 24 lata..a ty???????:)

Dopisałam paulinkę88 bo ona też zafasolkowana , udzielała się wcześniej , teraz pewnie jest na wątku przyszłych mamuś.

hop hop paulinko88- napisz do nas czasem jak się czujesz w dwupaku :)

anastazi- dzięki mam nadzieję ,że będzie tak jak piszesz:)

reklama
Mar-chew piękny wykres, oby taka temp. utrzymała się na długo :) Widzę, że obserwujesz szyjkę. Napisz ile dni przed owulacją szyjka robi się wysoko ? Ja jestem laik w tym temacie. Czami tam sobie "zajrzę" :-D

kobietka22 - czytałam o Twoich problemach zdrowotnych na innym wątku. Masz świetne podejście do życia. Nie wątpię, że wszystko Ci się dobrze ułoży a uwierz, że dziecko daje dużo siły i wiary :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry