reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lisica bo to tak najłatwiej radzić, ale samemu się do rad zastosować to już ciężej;-) Ja niestety też z tych niecierpliwych, nerwowych i strasznie się przejmujących:zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny! O rany nadrabiam Was pół dnia:D Od dzisiaj urlop, więc będę zaglądać częściej :-)

Agita witaj!
Lisica będzie dobrze. U mnie to 2 cykl starań, a w pierwszą ciążę zaszłam od razu, więc też już pazury obgryzam;-)

Domka gratuluję zdolnej córci! Moja też ponoć z takich - w przedszkolu przenieśli ją po tygodniu do sredniaków i ostatnio zaczynają mi truć głowę, ze powinna iść za rok do zerówki, a przecież ona ma ledwie 3,5 roku!:szok: Ja w każdym razie się na to nie zgadzam.

Ja testy owu robiłam, ale jakieś felerne były, bo cały czas pokazywały te drugą taką samą kreskę, więc idę na żywioł i intuicję. Teraz też został mi tydzień do @ i z jednej strony czuję, że gdyby nie wkładka, to by mi po nogach ciekło, tkliwe brodawki.... a z drugiej boję się nakręcić:/ Ale już tak bym chciała.... No, może to znak, bo u nas w mieście w sierpniu otwierają nowy, nowoczesny oddział położniczy??:confused:

witajcie kochane:)

u mnie brak weny na pisanie bylo...i chyba dzis podobnie:/wiec

Milego dnia zycze wszystkim i zarazam fluidkami ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Witam Dziewczyny z rana:-)

Iwonka-biedronka z tego co piszesz to raczej fasolka w brzuszku już jest:-) a o tych testach z ebaya też coś wiem…normalnie porażka. Szkoda tylko, ze tu w DE testy w drogeriach albo aptekach są dużo droższe niż w PL. Ja słyszałam wiele dobrych opinii na temat Clearblue Schwangerschaftstest :tak:
I przesyłam, pozytywne fluidy na poprawę samopoczucia:rofl2:

Adelo wiem co znaczą kłopoty „jedzeniowe” ja mam zespół drażliwego jelita…jak zjem coś nie tak, to od razu mam wzdęcia, bóle brzucha i wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży a samopoczucie wtedy spada do zera…
Tak poza tym to miło czytać, ze wszystko idzie Wam w życiu w dobrym kierunku:tak: ja też w sumie miałam iść do pracy zanim podjęliśmy decyzję o staraniach (dostałam nawet propozycję) ale niestety na moją przeszłość ciążową nie ma to sensu, bo pewnie i tak będę musiała leżeć. Mimo wszystko jestem dobrej myśli i zapisałam się chociaż na kurs i od stycznia jak wszystko będzie dobrze to śmigam :-)

Bubbles Girl obyś miała rację…niech szczęście zawita do Ciebie w podwójnej postaci:-) a robiłaś test ciążowy?
Ja w zeszłym cyklu tak się napaliłam i robiłam kilka testów pod rząd, a teraz spokojnie sobie czekałam i miałam robić test w piątek, a w czwartek wieczorem @ zawitała...

Domka świetne te buty, totalnie w moim guście:-) chociaż nie ukrywam, ze obcasy też lubię:-p Natomiast co do dumy z córci to doskonale wiem co czujesz:-) ja tak samo jestem dumna z Mojego synka. Radzi sobie w przedszkolu o niebo lepiej niż inne dzieci i nawija po niemiecku tak, ze szok:szok: a poszedł nie umiejąc nic, bo w domu rozmawiamy po polsku.

Bella to teraz fajnie by było gdyby trafiła się córcia co:-)

Ritta i jak tam wieczór Wam minął? Było przytulano? Ja uważam podobnie jak Dziewczyny, co ma być to będzie. Tam na górze jest zapisane kiedy Maluszek do Nas zawita i nie ma co się spinać i na siłę, mechanicznie się Kochać :tak: Fakt, ze teraz jak chcemy z emkiem potomstwo to Kochamy się częściej, ale bez przymusu :-D

Lisica ja pierwsze dwa cykle badałam temperaturę, śluz i szyjkę i guzik mi to dało. Teraz sobie odpuściłam. Owszem wiem mniej więcej kiedy mam owulację i będziemy celować w miarę w te dni, ale nic poza tym. W sumie to My Kochamy się właściwie co 2-3 dni przez cały cykl, a nie tylko w dni płodne. W końcu to ma być przyjemności. I w żadnym wypadku nie poddawaj się:-) W najmniej oczekiwanym momencie pojawi się II kreska, a gadkami innych się w ogóle nie przejmuj, szkoda Twoich nerwów. Ja też chciałabym już być w ciąży, ale widać nie mój czas jeszcze…

Mexi owocnych przytulanek życzę:-) My zaczynamy w czwartek, bo właśnie kończy mi się @:-)

Myszencja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła:-) a jak długo się już staracie?

A ja za chwilę zmykam odprowadzić rozbójnika do przedszkola:-)
A tak wogóle to jakieś choróbsko mnie od wczoraj rozkłada:-(

Cześć dziewczyny.

Mam dzisiaj doła :-( Przytulanek oczywiście nie było, obydwoje padliśmy na ryjki. Dziś też nie będzie bo m. wychodzi z kumplami na męski wieczór. Do tego temperatura nie skoczyła a byłam pewna, że owulacja była wczoraj a teraz to już sama nie wiem. Do duupy z tym. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem kiedy zaskoczę.

Bubbles jak twoja dzisiejsza temperatura? Skusiłaś się na test ?
Fuma dostała @ ale cykl miała rzeczywiście długi.

Agita racja, "jak się zrobi to będzie" jak to mówi mój m. Ale mierząc temperaturę, robiąc testy, sprawdzając śluz i szyjkę ciężko się nie spinać i nie wyliczyć kiedy są te najlepsze dni.

inis ratuj chinolem który choć trochę mnie rozweseli :tak:

Czesc dziewczyny
Moja temperaturka juz calkiem spadla, wszystko ze mna jezdzi i ogolnie jestem niewyspana...
Zrobilam dwa testy rano ten z ebay i inny z apteki oba negatywne.
Przestaje zyc marzeniami i biore zycie od realnej strony.
Duzo przyjemniejsze byly staranka bez wyliczanek i wariowana przyjdzie @ albo nie.
To co sie ze mna dzieje a dzieja sie cuda i czuje sie jak na poczatkach ciazy (ktorej nie ma) to najwidoczniej reakcja organizmu na odstawienie tabletek. Lekarz mi mowil od pol roku do roku a moze i dluzej i chyba wezme sobie te slowa wkoncu do serca.

Moj starszy poszedl juz do szkoly, mlodszy jeszcze chwilke moze pospac. A ja chyba sie walne do lozka jak bedzie w przedszkolu bo usypiam...

Tak wiec i ja dolaczam do osob ktore od nowego cyklu wrzucaja na luz i beda sie starac bez 'pomiarow'

Jutro moj starszy syn ma termin operacji wiec nie bede aktywna, trzymajcie za Niego kciuki zeby wszystko dobrze poszlo.

Milego dnia

Iwonka puki @ nie ma jest szansa mi tydzien po terminie @ test wyszedl i to bardzo blady...wiec licze ze masz podobnie...dodam z synem tez tak mialam:)

Iwonka puki @ nie ma jest szansa mi tydzien po terminie @ test wyszedl i to bardzo blady...wiec licze ze masz podobnie...dodam z synem tez tak mialam:)

Anulka tylko dlaczego temperatura spada od 3 dni? Mozesz podejrzec moj wykres i sama go ocenic.
Mi w obu ciazach wyszedl pozytywny test dzien lub dwa po terminie @ i to z popoludniowego moczu.

reklama
Nie wiem czy pomoge nigdy tempki nie mierzylam:/ wiec moze inne doswiadczone pomoga;) a jesli nie udalo sie to pomysl ze same przyjemnosci przed toba w kolejnych starankach;) trzymam kciuki ;) i zarazam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry