reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iwonka i oby się Twoje przeczucia sprawdziły:tak: Trzymam mocno kciuki &&&!!!

Adelo myśli to ja mam z milion na minutę hehe, czekam dzisiaj na Męża, aż wróci z 3 zmiany(ok. 1 w nocy będzie), może do tej pory dostanę @ to na pocieszenie uraczymy się winkiem naszej roboty:-)

Dziewczyny,ja tez mam mieszane uczucia co do tego cyklu. Mam wrazenie, ze aby zwiekszyc szanse powinnismy dzis poprawic ale oboje jestesmy tak zmeczeni (m. jeszcze pracuje przy kompie) ze chyba nici z tego. To troche takie zmuszanie sie na sile :( Nie lubie tak wiec chyba odpuszcze.

Dziewczyny,ja tez mam mieszane uczucia co do tego cyklu. Mam wrazenie, ze aby zwiekszyc szanse powinnismy dzis poprawic ale oboje jestesmy tak zmeczeni (m. jeszcze pracuje przy kompie) ze chyba nici z tego. To troche takie zmuszanie sie na sile :( Nie lubie tak wiec chyba odpuszcze.

też mieliśmy ostatnio poprawiać na następny dzień, ale byliśmy, że tak powiem bez formy i stwierdziliśmy, że jak się ma udać to się ma udać - masz rację nic na siłę :) ale w następnym chyba nie popuszczę takiech "poprawin"hehe

Wiecie co... Zaczynam łapać dołek... Cholera jasna to już 5 cykl i nic... Na dodatek te ciągłe teksty że przydałoby się rodzeństwo dla Daniela, że to najlepszy czas na drugie dziecko a my nic nie robimy, że to i tamto. Przecież się staramy... Czuję się jakby pod presją rodziny i wnerwia mnie to niesamowicie!!! Nawet dziś mi się śniło że w ciąży jestem :-/

I poważnie się zastanawiam nad tym czy nie dać na luz, przestać badać, sprawdzać, liczyć, czekać...

reklama
Witam dziewczyny. Ritta widzialam testy ovu- ostatni to chyba to. Ja zaczelam testowac ovu w sob- nic, w nd- krecha bledsza, dzisiaj juz sa identyczne :). Przytulanki leca juz codziennie. Teraz tez czekam na meza, az z pracy wroci i bedziemy poprawiac. :D Jeszcze jajnik zaczyna mnie pokluwac, wiec ovu blisko. Co do jednego sie zgadzam- takie celowane starania juz nie sa az takie fajne, no ale niekiedy trzeba sobie pomoc, nie :D? Poza tym ja mojego nie wtajemniczam tak dokladnie w te obserwacje, bo co sie ma stresowac :D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry