reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Adelo ja nie pracuję od maja, szukam, szukam i nic:( Może to też dlatego, że ja wybredna jestem i jestem nastawiona tylko na jeden typ pracy:zawstydzona/y: Ale o dzidzie się staramy mimo to, co ma być to będzie:tak: Skoro mówi się, że nieszczęścia chodzą parami to może "szczęścia" też i jakby się z dzidzią udało to i praca się znajdzie;-)

reklama
Witaj Agita;-)
Bella udało się wkleić;-) dopiero wróciłam;-) ja tez córki nie zmuszam ale dużo szlaczkow,liter itp.
W nagrode kupiłam jej ksiązke z zadaniami he
Siemie wypiłam na ciepło.
Apropo szkoły to też mam wybór. Balla a ty puscisz do 1 klasy?

Dziewczyny 17 zł za 5 testów ovu to dużo??
A takie kupiłam sobie buty
t_p_list_m

Buble ja dałam to zdjecie siemienia w tabletkach,myśle że to to samo tylko skoncentrowane.
Łoj dla odmainy ja stworzyłam poemat;-))

Adelo ja nie pracuję od maja, szukam, szukam i nic:( Może to też dlatego, że ja wybredna jestem i jestem nastawiona tylko na jeden typ pracy:zawstydzona/y: Ale o dzidzie się staramy mimo to, co ma być to będzie:tak: Skoro mówi się, że nieszczęścia chodzą parami to może "szczęścia" też i jakby się z dzidzią udało to i praca się znajdzie;-)

Bubbles - nas trochę sytuacja zmuszała, żeby jednak to praca była pierwsza, ale już teraz jakąś tam mam, więc byle do przodu. Byłoby wspaniale gdyby tak było :) Ale w ten cykl już jakoś nie wierzę :( wiem zapewne mnie zjedziecie za chwilę, ale taka już jestem..

Adelo fajnie że, wszystko zaczyna wam się układac, ja czasami mam takiego doła przez prace że, rzuciłabym ja w cholerę, praca stresując ale system super, wiem że nic lepszego nie znajdę za takie godziny.
Domka fajne butki. Nie wiem, z jedenj strony nie chciałabym, ale z drugiej młodszy już pójdzie po nowemu, to czemu starszy ma stracic rok, wszystko zależy co powiedzą po badaniach w kwietniu, nic na siłę.

Domka fajne butki, ja nie mogę takich płaskich nosić, bo kurdupel ze mnie i tylko szpilki albo koturny wchodzą w grę:P Myślę, że 17 zł za 5 to nie dużo jeżeli kupowałaś w aptece:tak:

Adelo ja jestem po terminie @, ale też jakoś nie wierze, żeby się udało, tzn. mam jakieś takie przeczucie, że nie, ale nie ten cykl to następny;-)

Domka fajne butki, ja nie mogę takich płaskich nosić, bo kurdupel ze mnie i tylko szpilki albo koturny wchodzą w grę:P Myślę, że 17 zł za 5 to nie dużo jeżeli kupowałaś w aptece:tak:

Adelo ja jestem po terminie @, ale też jakoś nie wierze, żeby się udało, tzn. mam jakieś takie przeczucie, że nie, ale nie ten cykl to następny;-)

Nie kupiłam ale pytałam o cene bo miała w aptece 1 opakowanie bo nie przywoza ale ze w gazetce bylo i promocja to bylo i zapytalam. w tym cyklu nie bede kupowała jeszcze testów.
Też lubie obcasy ale botki w aucie zniszczylam i takie kupilam zeby wygodnie mi bylo z racji ze prawko mam od pol roku.

reklama
Bubbles nio właśnie ta nasza kobieca intuicja i przeczucia jednak rzadko są omylne, aleeeee nigdy nie mów nigdy ;-) Trzymam kciuki :))) po głowie musi Ci chodzić sto myśli na minutę hehe :-)

Bella Tobie życzę mniej stresu! Wiem, że łatwo mówić, ale kiedyś przyjęłam w takiej jednej pracy taktykę "zlewającą" - i faktycznie pomagało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry