ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej panny znów, własnie weszłam do domu, pojechałam do pracy i o 8 zadzwonili żeby przyjechac po Nadie bo ma 38 stopni i katar... Czyli popracowałam 2 pełne dni xd wiem chore... ale cóż, Moje dziecko ważniejsze, teraz pije kawkę i was podczytuje A Nadusia leży sobie grzecznie w łóżeczku...
Nie jade z nią do lekarza nawet bo przyjmuje taka niemiła i kompletnie nic nie znająca sie pani " doktor" co zawsze po przepisanych przez nią lekarstwach jest jeszcze gorzej, nasza pani doktor na urlopie, będzie dopiero w poniedziałek, dam jej to co mam w domu nie chce niepotrzebnie pakować w nią znów antybiotyku.... pojade do lekarza i wezme na siebie chorobowe...;p
Iwonka kochana będzie dobrze. Trzymam mocno zaciśniete kciuki:-*:-*
Inis....no wczoraj taki ponurawy dzień był, żeśmy sobie smutały z dziewczynami tutaj i wydaje mi sie ze to przez to że ciebie nie było... I chinola
O drazu jak go przeczytałam to mi sie humor poprawił
Rita i jak udało sie wczoraj?

Nie jade z nią do lekarza nawet bo przyjmuje taka niemiła i kompletnie nic nie znająca sie pani " doktor" co zawsze po przepisanych przez nią lekarstwach jest jeszcze gorzej, nasza pani doktor na urlopie, będzie dopiero w poniedziałek, dam jej to co mam w domu nie chce niepotrzebnie pakować w nią znów antybiotyku.... pojade do lekarza i wezme na siebie chorobowe...;p
Iwonka kochana będzie dobrze. Trzymam mocno zaciśniete kciuki:-*:-*
Inis....no wczoraj taki ponurawy dzień był, żeśmy sobie smutały z dziewczynami tutaj i wydaje mi sie ze to przez to że ciebie nie było... I chinola
Rita i jak udało sie wczoraj?
Szambo. 
Mężuś pytał, dlaczego wcześniej taka nie byłam. A ja czułam się, jakbym umówiła się z kochankiem na numerek