Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale trudno nic nie poradzę.... zobacze co bedzie po dzisiejszym dniu,,,, 

Uciekł Wam autobus lub zabrakło benzyny? Cóż za wyzwanie
Teściowa znów snuje się z fochami? A nas to nie dotyczy, bo życie jest piękne
Ktoś nas potrąci w sklepie? Potrąćmy jego
W domu z każdego kąta wychodzi wielki napis "sprzątnij!"? Wyrzućmy wszystko do ogarniania na środek pokoju i z wyższością spytajmy brud "i co teraz?! ha!"
Niech leży z 10 minut i spokornieje
Kochane, dzisiaj tworzymy dzień uśmiechu 
A jestem całkiem niczego sobie
Na pewno zaskoczysz! Widzimy się na sierpniówkach kochana.
Fluidki też mile widziane :*
Oby chłopu się spodobało jak z roboty wróci 
ja już robię w głowie tajną listę
1 grudnia otworzę sierpniówki i cała reszta nas, które nie załapały się na lipiec będzie szaleć. A gratis dostanie nam się jeszcze wątek "zaskoczone od jesieni 2013" - jak już czytałam Wasz pomysł (swoją drogą świetny!) 
Ale jak zrobię przemeblowanie pokoju to chyba sam wpadnie na to, że brudne szyby wyglądają obrzydliwie? O ja naiwna... 
Ja przy wzroście 165 ważę 54 kg i szczerze mówiąc to jest moja norma. Od wielu, wielu lat ważę zawsze między 54-56kg, latem zwykle mniej bo sport często wyczynowy
Ale rok temu udało mi się "zapuścić" i doszłam do 59kg - myślałam, że zwariuję jak weszłam na wagę. Ja nie pilnuje figury swojej ale mam takiego pecha, że u mnie każdy kilogram idealnie widać po wyglądzie, naprawdę. 2 kg w górę i już wyglądam na duużo większą
Nie wiem od czego to zależy
haha i gratuluję pierwszego testu ovu 
W niedzielę bolała mnie głowa i uświadomiłam sobie, że od dłuższego czasu (na pewno ponad pół roku) zawsze boli mnie głowa raz w środku cyklu - czy możliwe jest, że to jakiś objaw okołoovu? Przed okresem też mnie zawsze boli - ale to już wiem, że na @. Czy ovu może dawać podobny objaw? ;-)

Niesamowite miałam kolory w pokoju <rozmażona>