reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej piszę z rana puki mam jeszcze komputer xd:P
zaraz wychodzę do pracy, dzis nie wiem czy do was zajrzę na telefonie bo szefowa bedzie bo dziś sroda:P

U mnie @ alej, a może w sumie tylko plamienie,,,
ale wczoraj wieczorem m chciał się poprzytulać, to wiecie co ja nie mam nic do tego bo sama sie kochałąm zawsze podczas @ i nam to nie przeszkadzało ale ta @ jest taka że nie wyobrażam sobie nawet jak by to wyglądało:D bo mi się śmać chce:P

Bawiłam się wczoraj swoim zestawem do depilacji woskiem, depilowałam wkoncu pachy, czekałam az mi jako tako włosy odrosn, bo ja normalnie musze codziennie a ze teraz chciałam tym woskiem to chodziłam tydzien z zarośnietymi pachami hahah zeby tylko było co złapać ty woskiem, ale git teraz będę miała spokój na ponad miecha:P

Mam wrażenie że moje dziecko znów zaczyna cosś brac, wczoraj dostała katar, by to szlag trafił mówie wam... :baffled: ale trudno nic nie poradzę.... zobacze co bedzie po dzisiejszym dniu,,,, :P

Czesc :)

katka ja ja tylko raz probowalam na 'indianera' - zle to wspominam ;)

Spalam az! 2 godziny... glowa mi peka, brzuch boli i ciagle mi niedobrze... @ brak, plamien brak i badz tu czlowieku madry... szyjka mi uciekla ze ledwo ja wymacalam, calkowicie zamknieta, a temp znowu wysoko.

Witajcie
Ja juz z nalym na nogach ehh myslalam ze posiedze jeszcze godz i dopiero wstanie a zlazl z lozka zaraz po mnie...teraz lezy i bajki oglada...
Iwonka ja ci mowie to fasolka ;) musza byc jakies historie bo nudno by bylo;)
Wczoraj pisalam bo znowu brak weny bylo...dzis chyba podobnie...
Testuje ktos dzis??&&&&&&& i lapcie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzień dobry kochane! :happy2:
Na wstępie bardzo Was przepraszam za moją dłuższą nieobecność i brak chinolka na wczorajszy poranek. Moje wytłumaczenie jest krótkie i rzeczowe: chrześniak Mojego jest bardzo chory (zapalenie płuc), rodzice pracują więc ja zajmuje się małym. Dzisiaj zwolniła mnie jedna babcia (z wielką łaską), bo mam sprawy do załatwienia na uczelni. Próbowałam Was podczytać w wolnej chwili ale średnio ze skupieniem jak mały płakał. Na szczęście czuje się już lepiej, leki działają :tak:

Na dziś zaczniemy od zarzucenia pozytywnej muzyki, ponieważ o tej godzinie jest to podstawa do dalszej egzystencji :) myślę, że energicznie zaczniemy dzień przy sprawdzonym kawałku: Ironic - Alanis Morissette - YouTube
bardzo proszę przesłuchać całość :yes:

Do radosnego poranka dodamy zdjęcie baardzo wakacyjne - żeby nie zapomnieć o tych ciepłych i słonecznych dniach :-) plaza-palmy-parasole-morze.jpg

Zadanie na dziś jest proste: optymizm! Uśmiechamy się, ile wlezie :yes: Uciekł Wam autobus lub zabrakło benzyny? Cóż za wyzwanie :-D Teściowa znów snuje się z fochami? A nas to nie dotyczy, bo życie jest piękne :-D Ktoś nas potrąci w sklepie? Potrąćmy jego :-D W domu z każdego kąta wychodzi wielki napis "sprzątnij!"? Wyrzućmy wszystko do ogarniania na środek pokoju i z wyższością spytajmy brud "i co teraz?! ha!" :-D Niech leży z 10 minut i spokornieje :yes: Kochane, dzisiaj tworzymy dzień uśmiechu :)

Chinolek na dziś:
"Najlepszym sposobem na to, by zwalczyć pokusę, jest jej ulec".
No a jak inaczej... :-D

Ritta - jak dzisiaj samopoczucie? Mam nadzieję, że humorek lepiej :) Pocieszę Cię, ja jestem efektem połączenia stosunku przerywanego i kalendarzyka :yes: A jestem całkiem niczego sobie :-D Na pewno zaskoczysz! Widzimy się na sierpniówkach kochana.

Iwonka - trzymam kciuki za synka podczas operacji. Będzie dobrze, jestem pewna! Duuużo siły dla Was.

Agita - chyba jeszcze Cię nie witałam, więc wybacz spóźnienie i... witaj :-D

Anastazi, Blue, Anulka i reszta ciężaróweczek - jak się czujecie? Opowiedzcie nam o swoich dolegliwościach, żebyśmy mogły się zarazić :-D Fluidki też mile widziane :*

Blue - tak, ja pisałam o dodatkach. Zdecydowałam się na zielony ale głównie ze względu na koszty - moja mama kupiła zielony, piękny dywanik który nie mieści jej się do małego pokoju. Powiedziała, że mam go zabrać a że jest to taka piękna, żywa zieleń to biorę i tym samym odpadł problem szukania koloru. Na piątek planuje przemeblowanie i zmianę wystroju pokoju, jak Mój będzie w pracy. Zmiana będzie dotyczyć firanek, zasłon, narzuty na łóżko, dywaniku, obrusu na stół, poduszek, obrazów na ścianie, ułożenia pierdółek na komodzie... Się namęczę :yes: Oby chłopu się spodobało jak z roboty wróci :-D

Bubbles - kolejna do sierpniówek będziesz, zobaczysz :yes: ja już robię w głowie tajną listę :-D 1 grudnia otworzę sierpniówki i cała reszta nas, które nie załapały się na lipiec będzie szaleć. A gratis dostanie nam się jeszcze wątek "zaskoczone od jesieni 2013" - jak już czytałam Wasz pomysł (swoją drogą świetny!) :)

Katka - mój kwasu foliowego nie łyka. Jego udział w suplementacji polega na przypominaniu mi co rano o kwasie :-D

Adelo - zazdroszczę umytych okien, ja nie mogę się doprosić od miesiąca :dry: Ale jak zrobię przemeblowanie pokoju to chyba sam wpadnie na to, że brudne szyby wyglądają obrzydliwie? O ja naiwna... :-D

Lisica - widzę, że pisałyście o wadze, przegapiłam taki ważny temat :-D Ja przy wzroście 165 ważę 54 kg i szczerze mówiąc to jest moja norma. Od wielu, wielu lat ważę zawsze między 54-56kg, latem zwykle mniej bo sport często wyczynowy :-D Ale rok temu udało mi się "zapuścić" i doszłam do 59kg - myślałam, że zwariuję jak weszłam na wagę. Ja nie pilnuje figury swojej ale mam takiego pecha, że u mnie każdy kilogram idealnie widać po wyglądzie, naprawdę. 2 kg w górę i już wyglądam na duużo większą :yes: Nie wiem od czego to zależy :zawstydzona/y:

Fimka - trzymam kciuki za weekend :-D haha i gratuluję pierwszego testu ovu :-D

U mnie obecnie nie wiem który dc ale cały weekend pracowaliśmy - obyśmy się wstrzelili :-D W niedzielę bolała mnie głowa i uświadomiłam sobie, że od dłuższego czasu (na pewno ponad pół roku) zawsze boli mnie głowa raz w środku cyklu - czy możliwe jest, że to jakiś objaw okołoovu? Przed okresem też mnie zawsze boli - ale to już wiem, że na @. Czy ovu może dawać podobny objaw? ;-)

Załączniki

• plaza-palmy-parasole-morze.jpg
    plaza-palmy-parasole-morze.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 50
Dzień dobry kochane.

inis no jesteś :-) Samopoczucie, zdecydowanie lepiej, dziękuje.
Będziemy testować w podobnym czasie. Przez późną owulację termin @ przesunie mi się na 2-3.12. Będziemy miały prezent na Mikołaja :tak:
I uwielbiam ten kawałek ;-)
Z zauważalną różnicą spadku/wzrostu masy ciała o 2 kg mam tak samo. Chyba to przez niewielki wzrost 162:dry:

inis ale sie rozpisala :-D

Anulka ja sie w zyciu tak zle nie czulam, to jak polaczenie poczatkow jelitowki (kibelka jeszcze nie calowalam bo nie umiem) + poczatkow @. Leze zle, siedze zle, chodze katastrofa... wszystko mi sie dzwiga....
Jesli to co wczoraj mialam to bylo implatacyjne byloby super ale dobre samopoczucie mile widziane ;)
Dzisiaj nic do ust nie wloze :no:

Dzieciaki w domu, ruszamy do kliniki o 12.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)

Dzisiejszy dzień mam nadzieję, będzie lepszy dla Wszystkich niż wczorajszy :) A przebudziła mnie piękna tęcza :tak: Niesamowite miałam kolory w pokoju <rozmażona> :-D

Inis wróciłaś i do razu jakoś się milej zrobiło na sercu ;) muzyczka w sam raz na początek dnia!
Iwonka trzymaj się tam i nie daj się, będzie dobrze :tak:

Zastanawiam się nad tym termoforem do owulacji.. trzeba spróbować, tylko go nie mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry