reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Może rzeczywiście zachowuję się zbyt zachowawczo... W końcu na ogarnięcie się przed dzieckiem jest całe 9 miesięcy. Ja już chyba tak mam, że martwię się na zapas.
Ciekawa jestem opinii reszty dziewczyn, czy będą takie same. :tak:

Adelo - to nie tylko skorzystanie z okazji tylko tak jakby marzenie związane z naszą wspólną pasją. :)

reklama
Rita dziekuje:*
Adelko ja bym pojechala. A moze i to wlasnie to:* moze ten wyjazd okaze sie szczalem w 10:)) a jezeli o oszczędności chodzi to 9 miesiecy to sporo zeby cos odlozyc. Moj maz mowil to samo ze spukalismy sie z kasy najpierw na slub, potem z kasy slubnej na wegiel i na auto. Teraz mamy odlozone na koncie zaledwie 2 tysiace. A on mowi ze nie chce myslec caly czas czy nam kasy do konca miesiaca starczy. Ale wiadomo 9 miesięcy to sporo czasu:))

hej kochanejak chumorki z rana???
ja na 10:30 do lekarza lece wiec tylko na chwilke wpadam.....

..musze wam cos powiedzieć....:):):)bo normalnie czasami gadka mojego meza mnie wprawia w osłupienie.....:)wczoraj wieczorem...cos kolo 22.....

JA: Kochanie podgrzejesz mi zupe bo glodna jestem a chleba nie ma...
ON: zwariowalas? Maly już dawno spi a ty jeszcze chcesz w niego zupe wlewac??????????
Ja: a skad wiesz ze to będzie maly a nie może mala co?????
on: bo wiem co robilem,..... znam się na tym i będzie chłopak...

hahahaha:):):):):)musiałam to napisac:):):):):)

Hej kochane
Ja jakos brak czasu ostatnio aby z wami posiedziec:( mama jest jeszcze dzis za firankami jedziemy
..wczoraj w gosciach bylismy u rodzicow mojego...o i leci...

Co u kobietki??i innych testujacych?? Mocniejsze testy?? A nowe testujace??adelo ty chyba po terminie??
Gdzie reszta Agaawa??
Ja czuje sie dobrze...nic nie dolega tyle ze jak sciagam stanik to masakra:/ BOL:(ehh i tylko tyle...

Wrzucam listę, żeby nie zaginęła.

Lista:

Listopad:
Sysiq -termin @ 22.11.2013
Mizzah - termin @ 23.11.2013

Kwiatuszek. - termin @ 25.11.2013

bunia31 - termin @ 26.11.2013
Myszencja82 - termin @ 26.11.2013
Aschlee25 - termin @ 29.11.2013
anias2 - termin @ 30.11.2013

Grudzień :
inis - termin @ 01.12.2013
Ada213 - termin @ 03.12.2013
Ritta - termin @ 03.12.2013
Mexi - termin @ 04.12.2013
Fimka - termin @ 8-9.12.2013
Bellaa- termin @ 09-12.12.2013
-caroline- - termin @ 10.12.2013
Lisica. - termin @ 10-11.12 2013
Domka12 - termin @ 12.12.2013
Fuma_Foch - termin @ 12-14.12.2013
Agita - termin @ 14.12.2013
ookatkaoo1993 - termin @ 15.12.2013
BubblesGirl - termin @ 18.12.2013
Iwonka-biedronka - termin @ 19.12.2013
Adelo - termin @ 23.12.2013
Agaawa – termin @ 24.12.2013
Beata31 - termin @ 25.12.2013

mariaa - ???
nadzieja! - ???
78LENA- ???
Pati.Patuszka - ???
Joaro - ???
apatka - ???
karotka00 - ???
Kusiak - ???
Amaliee - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II termin porodu 06 czerwiec 2014
mika.k II
karolq8 II - termin porodu 19 czerwiec 2014
Mar-chew II
anastazi II - termin porodu 27 czerwiec 2014
blueberrry II - termin porodu 4-6 lipiec 2014
Anulka198424 II - termin porodu 6 lipiec 2014
ma_gda_86 II - termin porodu 10 lipiec 2014
karola1986-21 II
Kazimiera ll
Kobietka22 ll

Myszencja ma dzisiaj termin. Robiłaś test?? Pochwal się, czekamy na wieści! :) :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)

Inis ja z tych oszczednych, jesli wyjazd mialby pochlonac cale oszczednosci nie pojechalabym. Hop siup i kasy nie ma. Ale to moje zdanie. Wiem co to znaczy taka kuszaca propozycja, cala kasa + maly kredyt. 2 tygodnie przyjemnosci a potem rozpacz bo to wyskoczy tamto wyskoczy kasa byla, przechulana.

Wstalam z bolem podbrzusza i glowy...
U Nas 0*C sloneczko swieci :)

Dzisiaj bede malo aktywna, syn ma kontrole i wyciaganie szwow i musze troche posprzatac ;)#

Milego dnia

Hej dziewczyny! :-)
Widzę, że do piątku żadna nie testuje - mamy chwilkę przerwy.
Myszencja Bunia31 i jak? Udało się? Dajcie znac ;)

Inis - ostatnich oszczędności na pewno bym nie wydała, zawsze wolę miec rezerwę na "czarną godzinę" ale jeśli to nie sa ostatnie pieniądze, to bym pojechała. Masz 9 miesiący, żeby spokojnie odłozyć. Poza tym pewnie też część rzeczy dla malucha dostaniecie od rodziców, przyjaciól, rodziny...
Więc spokojnie ;)

Moja temp. nadal spada, nie ukrywam że liczyłam dziś na skok, w końcu, a tu nic...
Znowu o 0,5st mniej :/ Test owu negatywny... Wiadomo.

reklama
Hahaha anastazji dobre:* to tak jak moj mąż co sie borata naogladal:) jego tekst w zartach to: !albo syn albo aborcja ha ha:) tez mowi ze wie co zrobil xd

Do góry