Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem ci tak ja miałam ten sam problem w pierwszym cyklu starania. To było tak, rok temu zaplanowaliśmy że teraz będziemy się starac o trzecie dziecko, i jak już przyszedł ten czas mój mąż powiedział że, nie jest gotowy, a ja załamka,płacz, byłam w szoki, to była decyzja z przed roku, przeanalizowane z każdej strony, żyłam z tą świadomością przez rok a potem szok, powiedział nie
I zaczęły się rozmowy, bo on nie jest gotowy daj mi pół roku, ale tłumaczyłam i tłumaczyłam i w końcu powiedział dobra, i się zaczęliśmy starac, a teraz jak już staramy się trzeci cykl to mi mówi że jak się nie uda to muszę się umówic do gin. bo może coś mi jest, a on strasznie się boi o moje zdrowie. Chodzi i mówi że, muszę teraz o siebie dbac, i sam zaczyna przytulanki co drugi dzień, żeby plemniki były silniejsze, Iwonka zmiana o 360 stopni, nie wiem czy dlatego że, widział jaka byłam załamana jak chciał jeszcze poczekac, a teraz ja się śmieje że,chciał poczekac pół roku to już się staramy trzeci miesiąc, a kto wie czy się nie wydłuży do tego pół roku:-) ale jestem w szoku jak zmienił podejście, nie wiem może dorósł.

A kiedy macie ten wyjazd? Bo może tam zafasolkujecie(o ile już się nie udało)?
Pomysł z zapisywaniem miesiąca starań w którym się udało uważam za trafiony
Spróbuj w rossmanie albo tesco poszukać testów ovu
ale nie podtrzymywalam tematu.Aczkolwiek wcale by mnie to nie zdziwilo gdyby wtedy od wiesci o ciazy trojaczej mu sie zachcialo trzeciego