reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ARLEN- to współczuję serdecznie
Mi dzionek minął na ćwiczeniu i gotowaniu, zgubiłam 3cm w biodrach i 1 cm w pasie , ćwiczę niecałe dwa tygodnie, dziś dorzuciłam ćwiczenia na brzuszek bo patrzeć na niego nie mogę już.

reklama
Witajcie jak Wam mija poranek ? Ja zaliczyłam już ćwiczenia , wypiłam kawkę teraz połknę leki i witaminki i może posprzątam żeby czymś zająć ręce , życzę miłego dnia wszystkim :)

Hej Dziewczyny:)Arlen Ty już po owu?Kobietko widzę, że obie gubimy ciało na wiosnę-- lato:) Ja jestem na diecie 1,5 miesiąca i zrzuciłam prawie 8 kg:)

Paulinka - ja już byłam na diecie , zrzuciłam razem 5 kg jeszcze 5 bym chciała z ćwiczeniami ,ale to nie koniecznie BMI mam idealne więc z wagą jest ok nawet mi kuzyn dziś prawił komplementy ,że ładnie wyglądam tylko brzuszek chcę zgubić przed ciążą.To zalecenie od lekarza kazał mi robić brzuszki ,ale ja robię ćwiczenia z mel B abs takie na brzuch , no i pierwsze efekty są parę cm poleciało.No i poza tym to robię jeszcze skalpel Ewy Chodakowskiej i dziś mi doszedł skalpel 2 i zaczęłam jeszcze turbo spalanie ,ale tylko 10 minut wytrzymałam.
Podziwiam Cię i życzę dalszych sukcesów w dietce, trzeba teraz zadbać o odpowiednią wagę bo potem w ciąży to już ćwiczenia odpadają i diety.

Ja mam jeszcze 0,4 kg nadwagi... A na ćwiczenia nie mam niestety czasu... Za to Mikołaj dba o to, żeby mama za długo w jednym miejscu nie siedziała:)

No tak ruch masz zapewniony :) no ja nie mam jak się ruszać za bardzo to znaczy biegałam ,ale to nie dla mnie ,a takie ćwiczenia w zaciszu domowym są w sam raz , ćwiczę 3 razy w tygodniu.
W czerwcu mam zadzwonić do przychodni to mnie zapiszą na wizytę do ginekologa , niestety miesiąc się czeka ,dlatego jak już zaczniemy się starać to chcę być w trakcie leczenia żeby może wcześniejsze wizyty mieć po poronieniu to jednak człowiek się boi troszkę o maleństwo.Zamierzam chodzić prywatnie i na nfz na nfz żeby zrobić badania ,a prywatnie na pierwsze usg i te inne ważniejsze badania.Zobaczymy jak to będzie.

U mnie gin bierze 100zł za wizytę to dla mnie dużo ,ale odkładam w sumie z myślą o dziecku pieniążki już od dawna trochę mi się uzbierało i ja tak do końca sama nie wiem co wybrać bo chciałabym mieć na wyprawkę dla dziecka całą też jakieś pieniądze ,a jak wydam wszystko na wizyty to mi się nic nie zostanie i jestem w kropce dlatego chyba pokombinuję z lekarzem na nfz to będzie ten sam lekarz co prywatnie także chyba nie będzie większego problemu.

Witajcie.
Paulinko88-tak ja już po owu trzeci dzień i trzeci dzień na duphastonie. Dziś mój organizm znacznie lepiej go przyjął. Bóle ustąpiły, przynajmniej te silniejsze. Drugi miesiąc starań i czekamy co z tego będzie.
Poprzedni miesiąc byłam na : duphastonie diphereline ( zastrzyk) oraz dostinex.
W tym miesiącu to samo co poprzednio tyle, że doszedł jeszcze clostilbegyt.
Ciekawe czy tym razem się uda. Czekam do środy rana by zrobić test, choć mam mieszane uczucia, że znowu nic z tego nie będzie .

reklama
ARLEN- staraj się być dobrej myśli , wierzę w Ciebie i mam cichą nadzieję ,że się udało , teraz pozostało czekać na wynik testu , trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

a ja się zdrzemnęłam ,a teraz szukam info jakie by tu jeszcze badania zrobić przed starankami , lekarz przy poronieniu powiedział mi ,że powodem była infekcja bo miałam wysoką gorączkę, może by jakiś wymaz zrobić z szyjki macicy czy nic tam nie siedzi...nie wiem kompletnie ,a może lepiej poczekać na wizytę i podpytać ,ale do lipca jeszcze tyle czasu , puki co zrobię toksoplazmozę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry