reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aschlee super, jestes Czeszką, czy tylko znasz język czeski. Ja nie znam żadnego tyle co w szkołach i na studiach sie nauczyłam, czyli nie wiele, ale zawsze chciałam znac język włoski.
Ritta będziesz odpoczywac, albo zrobisz sobie przedświąteczne porządki, a może @ nie będzie i jeszcze przyjemniej się będzie siedziało.

reklama
Ritta ja jeszcze jedno pytanko, owulacja teoretycznie dzień przed skokiem, czyli uważam że, skok był dziś owulacja wczoraj( wczoraj nie było juz płodnego śluzu) w 16 dc a przytulanki ostatnie w 14dc i będę dziś, ale to skomplikowane mam nadzieję że, wystarczyło;-)

Ada - współczuję usuwania 8 ale bądź dobrej myśli :)

Iwonka -
dobrze, że się udałaś do lekarza!

Ja chyba zaraz w poniedziałek albo czwartek idę do ginek - znowu mnie boli jajnik jak w tamtym cyklu :(((((((((((( mam złe przeczucia, nigdy w ten sposób nie odczuwałam go
:no:

Dziewczynki ja się w sumie nie znam za bardzo bo mierzyłam tempki od 3 cykli dopiero ,ale np u mnie występował ból owulacyjny i on w tym szczęśliwym cyklu wystąpił razem ze skokiem , więc chyba nie jest na mur beton pewne ,że owulka występuje przed skokiem , może chyba wystąpić także w jego trakcie.

Dzwoniłam do labu , pani nie mogła mi udzielić dokładnych informacji przez telefon , ale podałam jej ile trwa moja ciąża i powiedziała ,że wszystko ok ;) Także uspokoiłam się.

Mnie nie było bo miałam gości , kuzynka z dzieciakami wpadła do mnie na kawkę.

Ritta - no ja też miałam objawy na @ , piersi bolały , podbrzusze już nawet kupiłam w aptece silniejszy lek przeciwbólowy , akurat w moim przypadku dobrze zrobiłam ,że wcześnie testowałam bo śluz już się robił @ - powy i gin mówił ,że być może gdyby nie luteina to by mi spadł poziom progesteronu i mogłabym myśleć ,że mam @ po prostu , wiem ,że pisałam ,żeby raczej nie testować przed terminem i się bardzo tego bałam , ale na szczęście coś mnie tknęło i zatestowałam.

Witam sie ! Podczytuje po trochu od wczoraj ! Oczywiscie znowu brak czasu :( wczoraj wieczorem prasowalam do 22.15 :( dzisiaj idę z Seba na hale na zajęcia sportowe wież znowu wszystko na szybko ! Jutro bede wieczorem szykować coś na ostatki mamy gości a ja do popołudnia w pracy :0!!!

Adelo - idź koniecznie jak cię niepokoji ten ból ! Ja powtarzam ze lepiej iść za wczasu niż pózniej płakać ze sie nie poszło ! Trzam kciuki zeby było dobrze :*

Ritta - @ nie przyjdzie i takiej masz być myśli !!!!! Trzymam kciuki !!!!

Kobietka - możesz zapisać termin @ ma 10.12 ;)

Pozdrawiam wszystkie w ten ponury dzień :0 NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI :)

Ritta ja jeszcze jedno pytanko, owulacja teoretycznie dzień przed skokiem, czyli uważam że, skok był dziś owulacja wczoraj( wczoraj nie było juz płodnego śluzu) w 16 dc a przytulanki ostatnie w 14dc i będę dziś, ale to skomplikowane mam nadzieję że, wystarczyło;-)

Bellaa jeżeli owulacja była wczoraj (16dc) a przytulanki dwa dni wcześniej to szansa jest :tak: Nawet większa na dziewczynkę ;-)

I potwierdzam słowa Kobietki, że ovu może być np. w dzień skoku.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry