reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, podglądałam różne wykresy i zauważyłam ciekawą rzecz u jednej dziewczyny.
Wykres na enpr.pl/5903 (mam nadzieję, że nie miałaby nic przeciwko że podaje dojście ale jest on ogólnie dostępny).
Miała monitoring i ovu wypadła w 17dc a skok temperatury był 20dc. Z tym, że luteina mogła trochę podnieść temp.
I fajnie można zauważyć obniżenie temp w dniu ovu

Rzeczywiście ciekawy :)
Mi póki co OvuFriend nic nie wyznaczył. Zobaczymy jutrzejszą temp.

reklama
Ritta - czyli w sumie na dwoje babka wróżyła, może być różnie. Oby nam się udało kochana :tak: bardzo na to liczę, świetnie byłoby razem wojować na sierpniówkach (chociaż i tak wiem, że zostanę z Wami, bo w końcu nie ma to jak "u siebie") :-D

Fimka a jak u ciebie z testami ovu ? Była jakaś różnica czy wszystkie słabe ?

Inis też bardzo bym chciała, żeby nam się udało. Nie wyobrażam sobie że wątki ciążowe miałyby nas rozdzielić.

Moje wszystkie, co do jednego, były I-kreskowe.
8 testów i nawet cienia drugiej nie było.
Tylko to miejsce, gdzie niby druga kreska mialaby być, było tak jakos wyróżnione, ale bez koloru.

To z niecierpliwością będę obserwować temperaturę ;-)

A ja po 18 jadę na to usg oka. W necie wyczytałam, że robi się je przez powiekę. Zobaczymy jak tam moje męty ciała szklistego. Wkurzają mnie bo ciągle je widzę.

Ostatnia edycja:
Bella tak, muszę powiedzieć że niestety ;/ tak mnie to już meczy, nie mogę nic zrobić...
Ona chodziła do innego oddziału w naszej wiosce a ja dojeżdżałam gdzie indziej, zaczęłam ją brać żeby mieć na nią oko, i tylko jak by coś jej się zaczynało dziać to na l4 żeby nie trzeba było brać antybiotyku... ale musi się niestety z tym oswoić że mama jest w pracy, ten tydzien był straszny bo w każdej wolnej chwili robiłyśmy dekoracje i tuby na pasowanie...na szczęscie już po, jutro będzie troszkę luzu bo 4 5 6 latki jadą na występ gdzieś tam...

Odnośnie wykresu, to ja swój skasowałam bo chyba w 7 dniu cyklu córka złamała mi termometr i nie miałąm możliwości jechac kupić nowy, wię po tygodniu czasu nie mierzenia nie ma sensu mierzyc... bo to nic nie da... jak się nie uda w tym cyklu to zakupie nowy, w sumie juz musze kupić bo w razie wu nie mam nawet jak małej temperatury sprawdzić, a test ovu zrobię dziś jakoś o 21 myślę.

Dziewczyny, wziełam się wkoncu za siebie:) dziś siłownia:D

Katka no to rzeczywiście, ale jak się przyzwyczai to może będzie lepiej.
Ile płacicie za te testu owulacyjne, może też zakupię w przyszłym miesiącu, jak sie nie uda.

Cześć dziewczyny, ja już w domu. Byłam dzisiaj w pracy i dostałam plamienia. Przy pierwszej ciąży nic takiego nie miałam. Nie wiem jak to opisać. To taki cienki pasek na wkładce - to nie jest żywa krew tylko takie różowawo brunatne?:nerd: Dzwoniłam do szpitala na dyżur, zapytać, czy mógłby to ktoś obejrzeć. To mi powiedzieli, że przyjechać mogę, ale jak nie mam skierowania to będę płacić, no i teraz nie wiem co robić, bo jest koniec miesiąca - kasy mało, ale trochę się martwię.... Doradzcie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry