reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszencja
Twój organizm zanim "zahaczy" że jesteś w ciąży musi się do tego przyzwyczaić. Więc tak reaguje, jakbyś miała normalny cykl.
Tak gdzies czytałam, że często tak jest ;)

Jak Cię coś boli to jedź, ja bym pojechała :/
Może tak jak Kobietka potrzebujesz czegoś na podtrzymanie.
Nie chce urazic, wyrażam swoje zdanie i co bym sama zrobiła...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi :) chyba jeszcze mojego dzisiaj przycisne :)

Mam nadzieje ze te cykle bedą owocne dla nas wszystkich :) mam wielka nadzieje !

Myszencja - a boli cię brzuch albo coś ?

Bella zaraz bede na Ciebie zła ty pesymistko,a wiesz za co?
Bo cały czas piszesz ze moze sie nie udac i w bastepnym cyklu cos tam,cos.
POWTARZAM CI KTÓRYS RAZ Z KOLEI ZE NIC W NASTEPNYM CYKLU ROBIC NIE BEDZIESZ,CO NAJWYZEJ WYPRAWKE SZYKOWAC:-)

Mnie nadal głowa boli,wzielam apap i nic. Miało nie byc sexu dzis ale bedzie bo to najlepsze lekarstwo na ból głowy.

Domka ok. :-D masz rację, co ja gadam:-D
Mnie głowa nie boli, także dziewczyny współczuję. śpiąca jestem, chciałabym już leżec w łóżeczku.
Myszencja a nie możesz zadzwonic do swojego gin. opisac i zapytac co masz robic. Jeśli jednak byś się nie zdecydowła to leż i ile możesz. Moja siostra plamiła w ciąży, tez dzwoniła do gin. piła luteine i duphaston, jak to jest brązowe to może jakaś stara krew jeszcze schodzi. Ja plamiłam na początku ciąży z drugim dwa dni troszkę plamek ale krwi, tez dzwoniłam wtedy kazała mi duphaston wypic i czekac, potem pojechałam na wizytę i było wszystko w porządku, miałam nadżerkę o po prostu jak macica się powiększała to pękło jakieś naczynko nie związane z ciążą. Jeśli się martwisz jedź nerwy ci nie pomogą, teraz dzieciątko najważniejsze.

Ostatnia edycja:
Myszencja - to Ty jesteś za granicą?Przepraszam ,ale nie doczytałam pod Twoim avatarem ,bo jeśli jesteś w Polsce to pierwsze słyszę ,że trzeba płacić jak się nie ma skierowania :eek:, a jak kobieta nagle rodzi to co też musi mieć skierowanie ?Co za debile, a masz nr do gina? Kurczę ja bym jechała nie czekała może wystarczy luteina albo duphaston i wszystko ustanie te leki to nic innego jak progesteron , jeśli są plamienia to może być za mało progesteronu , mojego lekarza już ten beżowy mój śluz zmartwił , kazał brać luteinę od razu , nie chcę Cię straszyć broń Boże , ale ja bym to sprawdziła , a gdybyś karetkę wezwała to też zapłacisz?

reklama
Myszencja kobiety w ciąży nawet bez ubezpieczenia mają być przyjęte na oddział i nie potrzebują skierowania. Tylko nie idziesz na ogólną izbę przyjęć a na ginekologiczna, czy patologie ciąży, albo i na porodowke. Przecież jak jedziesz rodzić to nie potrzebujesz skierowania :-/ daj znać co z tobą.

Domka zachcianki? :-p

Laski ale mam nerwa, jest ślisko a ja jeszcze nigdy nie jeździłam w zimie :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry