reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fimka super dzieki. Więc zrobie dla córy na tort. W tortownicy zmieści się? Z wierzchu poleje czekoladą i udekoruje bezami;-) vedzie zachwycona;-)

Dobra mykam do łóżka papapa

reklama
Ritta a jak takie USG oka wygląda? Bo to musi być chyba bardzo mała aparatura, hmmy ciekawe. Najważniejsze, że jest ok :)

Ja bym poćwiczyła, ale ostatnio mało się ruszam. Lubię ruch z mężem, ale on teraz dużo pracuje i jak idzie to sam przed pracą czy zaraz po pracy. Lubię z nim bardzo grać w squasha - wtedy mogę trochę wyrzucić z siebie negatywnej energii :-)

Fimka super dzieki. Więc zrobie dla córy na tort. W tortownicy zmieści się? Z wierzchu poleje czekoladą i udekoruje bezami;-) vedzie zachwycona;-)

Będzie pycha! Tak, tortownica spokojnie. Ja mam taką o średnicy 25cm i spokojnie się zmieściło :)

Lisico - wiem, to prawda, taki mąż to naprawdę skarb.
Prasuje (zawsze!! ja tego nie ciepię!), odkurza i myje podłogi (bo na początku naszej znajomości nazmyślałam że mam alergię i nie mogę) oraz łazienkę (ja zawsze kuchnię)...
Gotuje, choć częściej ja. Robi najlepszą rybę i żurek. No i najważniejsze - myje okna! :-) Takiego mam faceta! ;)
Kocham go ze wszystkich sił! :tak:

Moj tez potrafi wszystko ugotowac i posprzatac, ale z racji tego, ze ja nie pracuje to wiekszosc codziennych obowiazkow spada na mnie.. wykorzystuje go przy weekendzie:D No chyba, ze mam na cos ochote co jemu lepiej wychodzi to tez zawsze spelnia takie moje zachcianki jak mu mowie potem, ze zrobil smaczniejsze niz ja robie to chodzi taki dumny hehe:))

Dziewczyny jestem. Najpierw doraźna skierowanie. Potem szpital. Moja gin na dyżurze. Nawrzeszczala na kobietę w rejestracji o tę gadke o skierowaniu. Dostałam luteine dowcipna. 2x2 tabletki przez 3tygodnie a jakby pojawił się ból to zaraz dyżur, bo ciąża albo za mała żeby na ust było widać albo pozamaciczna, bo mam w wywiadzie torbiele:-( aha i mam dużo leżeć

reklama
Myszencja - kochana spokojnie , ja też dostałam lutkę 2x2 , będzie dobrze , jeszcze jest wcześnie więc może nie być widać , mnie gin też uprzedzał ,że może nie być nic na ekranie także uszy do góry , wszystko będzie w porządku zobaczysz, a który to dc u Ciebie? I ilo dniowe masz cykle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry