reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piszecie o jeżdżeniu zima ! Oj ja tez tego nie lubię tym bardziej ze dojeżdżam do pracy 80km w jedna stronę :( oj nie wiem jak to będzie ! Zycze sobie w Wam bezpiecznej zimy :):)

Myszencja - to dobrze ze poszłas do szpitala ! Bierz leki i wypoczywaj ! Napewno ciąża będzie zdrowa i prawidłowa i nie można myśleć inaczej ! Ja trzymam kciuki :*

A ja dzisiaj jakaś rozdrazniona, Moj dwulatek dzisiaj wyjątkowo wogole nie słuchał co sie do niego mówi :( brak mi sił - dziewczyny co działa na łobuzów ? On kocha robić to co mu nie wolno i to z uśmiechem na twarzy :( od jutra stanę sie bardziej stanowcza i twarda jak skala bo po dobroci z nim nie idzie :(:(. Jestem wylądowała dzisiaj ! Chyba dopada mnie jesienno- zimowy nastrój :( brrrr... Jutro musi być lepiej :):)

reklama
Fimka jak miałam 22 lata usunęli mi torbiel z częścią lewego jajnika po ciąży miałam jeszcze jeden mały., ale zanikl.

Hmmm, bo ja też mam i się w ogóle zastanawiałam czy jest możliwość żeby udało się zajść.
A tu proszę! ;)
Idealny przykład!
Nie przeforsuj się teraz i odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze, nic się nie martw! :*

Myszencja - no to jeszcze 5 tygodnia nie masz , możliwe , że dopiero zaczyna rosnąć pęcherzyk , dużo też zależy od sprzętu, bądź dobrej myśli , będzie dobrze.

reklama
Hej dziewczyny:)
Dziś już mamy piątek... weekendu początek:)
Ostatni dzień pracy, super bo ja już kompletnie nie mam siły, choróbsko mnie męczy... strasznie....
dziś doszły jeszcze zatoki, i uwaga...ból prawego jajnika:P
Jeden test zaliczony:-D będę robić o 20:P

A co do jazdy zimą :wściekła/y: ledwo zaczęłam a już nie lubie, Fimka Rita ma racje ... wystarczy jeden poślizg,ja dojeżdżam do pracy 4 km może ale przez najgorsze wioski, najgorzej zakręcone, gdzie musisz jechać z 30 bo ci auto rzuca... zreszta to moja pierwsza zima.. tym bardziej po takim wypadku jak ja miałam to mówię wam jak lekko mi auto ucieka to ja już od razu Zawał Serca mam.
Ale niestety trzeba się przyzwyczajać... jakoś do pracy muszę dojeżdżać....:)
Dziś oczekują na kuriera. oto mój prezent dla męża... na Mikołaja...
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3722063681
czerwona:)
dziś ma być:))

Dopijam kawkę i lece do pracy...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry