nadzieja!
Fanka BB :)
Piszecie o jeżdżeniu zima ! Oj ja tez tego nie lubię tym bardziej ze dojeżdżam do pracy 80km w jedna stronę
oj nie wiem jak to będzie ! Zycze sobie w Wam bezpiecznej zimy 

Myszencja - to dobrze ze poszłas do szpitala ! Bierz leki i wypoczywaj ! Napewno ciąża będzie zdrowa i prawidłowa i nie można myśleć inaczej ! Ja trzymam kciuki :*
A ja dzisiaj jakaś rozdrazniona, Moj dwulatek dzisiaj wyjątkowo wogole nie słuchał co sie do niego mówi
brak mi sił - dziewczyny co działa na łobuzów ? On kocha robić to co mu nie wolno i to z uśmiechem na twarzy
od jutra stanę sie bardziej stanowcza i twarda jak skala bo po dobroci z nim nie idzie 
. Jestem wylądowała dzisiaj ! Chyba dopada mnie jesienno- zimowy nastrój
brrrr... Jutro musi być lepiej 

Myszencja - to dobrze ze poszłas do szpitala ! Bierz leki i wypoczywaj ! Napewno ciąża będzie zdrowa i prawidłowa i nie można myśleć inaczej ! Ja trzymam kciuki :*
A ja dzisiaj jakaś rozdrazniona, Moj dwulatek dzisiaj wyjątkowo wogole nie słuchał co sie do niego mówi

będę robić o 20
ledwo zaczęłam a już nie lubie, Fimka Rita ma racje ... wystarczy jeden poślizg,ja dojeżdżam do pracy 4 km może ale przez najgorsze wioski, najgorzej zakręcone, gdzie musisz jechać z 30 bo ci auto rzuca... zreszta to moja pierwsza zima.. tym bardziej po takim wypadku jak ja miałam to mówię wam jak lekko mi auto ucieka to ja już od razu Zawał Serca mam.