reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, trochę mi niezręcznie o tym pisać ale chyba muszę się dziś przejść do ginka :-( Pisałam wczoraj czy przedwczoraj, że mnie piecze, więc może jakieś zakażenie... stosowałam domowo Clotrimazolum (gin mi kiedyś mówił, żebym tak robiła), swędzenie/pieczenie przeszło zupełnie ale teraz pojawiła mi się jakaś wydzielina... spytałabym się Was o opinię, bo się na tym znacie, tylko nie umiem określić jak to wygląda :sorry2: Hmm... tak jakby skondensowane mleko? Biała, dość jej sporo (jak na dwa dni przed @) i bezzapachowa. Chyba nie obejdzie się bez leków, co? :-(

hej kochane:):)jak samopoczucie???? ktoś dzisiaj testuje?????????:):):)

inis jak ja miałam takie infekcje to wlasnie jak brałam masc iladian to po dwóch dniach tez miałam taka wydzielinę jak mleko bywalo tez ze jak "serek" wygladala ale po 5 czy 6 dniach już było wszystko ok.....

12 testujemy.Bo niby @ mam na 8 ale czekam do 12 dla pewnosci;-)
Inis może jakiś grzybek albo może nadmiar clotrimazolu wycieka

Brr ale u mnie zimno;-/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

inis samopoczucie do bani :-( Obudziłam się z bólem głowy, chyba mnie coś zaczyna łapać. Temperatura dziś trochę spadła więc nie wiem czy dam radę z Wami zatestować czy wcześniej @ nie zawita :wściekła/y:
Zastosuje się do rady. Dziś pazurki będą w ostrej czerwieni :-)

Adelo urządzenie do usg oka wygląda trochę jak gruby mazak. Wykonuje się go przez zamkniętą powiekę. Trzeba popatrzeć w prawo, lewo, góra, dół, później dr przejeżdża po powiece i tyle.

Co do jazdy zimą to mój wcześniejszy partner pracował w delegacji w górach. Dość często do niego jeździłam na weekendy (400 km w jedną stronę). Także mam przeprawę jazdy zimą i to jeszcze po górskich drogach. Nie raz miałam duszę na ramieniu. Większość ludzi na łańcuchach a ja beztroska na zwykłych zimóweczkach. Próby podjazdu pod górę i kręcące się koła bez reakcji samochodu, ześlizgujący się samochód w dół i heroiczne próby złapania pobocza żeby samochód złapał jakąkolwiek przyczepność wspominam dość traumatyczne.

Podłączam się do apelu odnośnie odblasków i rozwagi !
Nie jestem w stanie pojąć ignorancji i braku szacunku dla własnego życia ludzi, który po zmroku chodzą lub jeżdżą rowerami bez odblasków i środkiem drogi. Jeżeli ich potrącę to może i udowodnią mi winę, pójdę siedzieć, ale ta osoba straci życie. Szanujmy własne życie !

inis jeśli śluz jest grudkowaty to może świadczyć o infekcji, tym bardziej że czujesz pieczenie. Lepiej idź do lekarza

Witajcie Kochane.

Przepraszam za wyrażenie, ale tylko tyle o ile Was czytałam..
Jestem wykończona. :(
Wczoraj maż do szpitala chciał mnie wieźć, bo tak źle sie czułam i źle wyglądałam (od czterech dni to co zjem, a jem mało, ładuje w całości lub w połowie u pana K) no ale usnęłam.
Dziś sie cxuję jak bym sie nie czuła.

Trzymam za testujące kobietki mocno kciuki, abyście zrobiły wysyp na Sierpniowkach!
Trzymam mocno kciuki za starające się, aby cel został osiągnięty.

Przepraszam, ze mało aktywna jestem i za nie doczytanie wszystkiego, i nie odpisanie wszystkim.

Ściskam Was mocno!
Fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~!
;)

Blue bidulinko, ale się umęczysz. Oby mdłości szybko przeszły.

Wiecie co, dziś rano w łazience mąż do mnie powiedział :Czuje, że jesteś w ciąży. Powiedziałam, że raczej nie, w ogóle tego nie czuje :-(

Jutro córa wybiera się prawie na cały dzień do koleżanki. Chcemy iść do kina. Polecacie coś ?

Ostatnia edycja:
ritta ja tak straaasznie chciałam isc na Thor a do kina ale nidy rydy,,,,,musze czekac na wersje dvd bo u nas wogole nie zrobili premiery a do polski leciec nie będę....

czemu tak negatywnie jesteś nastawiona??? zobaczysz na pewno będą dwie kreseczki musisz w to wierzyc:):):)

reklama
Ritta kochana nic nie jest przesądzone.. A niedziela tuż tuż. No i nie myśl tak negatywnie.. Ja trzymam mocno kciuki! :)

A do kina, wiesz co teraz mnie zamurowało, bo przyznam że juz dawno nie patrzałam na żadne nowości i nawet nie mam pojęcia co teraz leci..
Nie pomogę.. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry