reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fuma współczuje infekcji :-( Życzę szybkiego powrotu do zdrowia &&&
Na marginesie to ja bardzo często parkuje tyłem. Jest łatwiej ;-)

Dziewczyny, dziękuję za propozycje filmowe. Dam znać z której skorzystałam. Ja lubię raczej ambitne kino, gdzie trzeba używać mózgu :-D
Za komediami nie przepadam bo ciężko trafić na nie tandetną i prostacką.

Jestem właśnie po rozmowie rocznej :szok: Przeżyłam i nie było tak źle. Uffff ... Gdzie ja się widzę za rok ??? Na macierzyńskim :-D:-D:-D

Adelo do kiczowatego stroju proponuje perłowe cienie do powiek nałożone aż do brwi. Cud mód :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wiatam dziewczynki.
Inis życzę ci żeby ten śluz oznaczał ciążę, swoją drogą jeśli lekarz tak już pomyślał to może jest coś na rzeczy, najważniejsze że zadzwoniłaś, i się uspokoiłaś&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Domka wg. moich obliczeń teraz powinnam miec cykl 27 dniowy, a więc 09.12 @ ale wiadomo jak to z tymi obliczeniami natura płata figle, więc zostaje do testowania 12.12 chyba że wszystkie znaki będą nam wskazywac inaczej, to wtedy jak chcesz możemy wczesniej testowac, cho 12.12 kreski będą ciemne:-)
Za dziewczyny testujące w niedzielę mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ritta temperatura dzis jeszcze mi skoczyła, wygląda na to że jest szansa że owulacja była, jeśli masz czas zerknij na mój wykres, i oczywiscie wczoraj poprawione przytulanki dla pewności;-)

Bella pięknie skacze temperatura;-) Moja też mam piękny wykres;-) ty tez
No ja tak samo @ na 8.12 ale czekam do 12.12 dla pewnosci;-)
Mam plan ze w razie co M i rodzinka w wigilie sie dowiedzą;-) juz po lekarzu;-)

Wiecie co chyba mikołaja córki przełoze na sobote jak do szkoly nie bedzie musiala isc;-)

Inis trzymam &&& żeby to był śluz ciążowy:tak:

Kurcze ja bym nie wytrzymała z tajemnicą do wigilii, tzn. rodzicom i teściom chciałabym powiedzieć w wigilię, ale mój to by wiedział od razu:-)

Domka super prezent: będzie ):):):):) u mnie maz dowiedział się w swoje urodzinki.....a rodzinka dowie się w wigilie....tylko teraz tak mysle...to będzie 13 tydzień....czy już będzie cos widać czy nie...bo jak przyjedziemy i zauwaza sami to będzie przypal i pretensja ze nic nie powiedzieliśmy......i wtedy na nic nasze tłumaczenia ze chcieliśmy w wigilie im powiedzieć....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry