reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja dzis schab piekę,do tego ziemniaki,sos pieczeniowy i sórówka zczerwonej kapuchy pycha;-)
A z córką znalazłysmy sobie zajecie na długie wieczory,układamy puzle 1000el i ona nawet daje rade;-)

reklama
ja z puzzlami miałam zawsze taki problem ze brakowało mi cierpliwości....:):):):)

wlasnie to jest to ze każdy organizm jest inny....moja kolezanka nie tyle w brzuszku miała co w piersiach....:))::)od razu każdy ja pytal czy nie jest w ciąży bo cyce ma takie wielkie......:)

Ja układam te puzle a ona mi pomaga i sie nie nudzi. szczerze mówiąc to wyłapuje swietnie te puzle co ja ich nie widze. Tak samo z lego,ostatnio zamek jej budowalam to bez problemu te najmiejsze elementy mi wynajdowala.

Bella, Domka wykresy piękne :-)
Fimka poczekaj jeszcze trochę, jeszcze może zaskoczyć tempka ponownie :)

Ja już swoim nie zdążę powiedzieć na gwiazdkę o ciąży, ale i tak chyba dowiedzieliby się tylko rodzice i teściowie. Teraz już tylko jak się uda to mogę zrobić prezencik Mężowi ;) a jak nie to będę zdychać na święta z @ :/

Dziękuję za kiczowate propozycje ;)

reklama
buble...oprócz tego ze wlosy mi bardziej blyszcza i paznokcie nie lamia to jako tako nic się jeszcze nie zmienilo....cycki takie same haha staniki caly czas te same poki co....ciuchy tez......wiec ja zmian w sobie nie widze.....ale to dopiero 9...prawie 10 tydzień......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry