reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi smutno, mój skok temperatury, chyba nie był jednak skokiem :(
Co może w takim razie oznaczać taki wzrost? Wiecie moze?

Fimka cykle bezowulacyjne charakteryzują się takimi skokami. Zerknij na wykresy na ovufriend.
Pamiętam, że Karola takie miała i mi też się taki zdarzył. Cykle bezowulacyjne są zazwyczaj trochę dłuższe niż zwykle.

reklama
Witajcie dziewczynki, pozwólcie że się do Was dołączę ;) . Poczytuje Was już od dłuższego czasu i postanowiłam w końcu coś napisać. Troszkę o mnie, więc mam 32 lata, dwie duże córcie (10 l. i prawie 13 l.) we wrześniu poroniłam, a od tego cyklu mamy zielone światełko i za niespełna tydzień zaczniemy działać :D . Z całego serducha gratuluję fasoleczek, a staraczkom życzę dwóch kreseczek :) za wszystkie Was dziewczynki trzymam kciukasy!!!

A i @ powinna przyjść 19.12 ale testować będę 23.12 ;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a jak prowadzicie takie wykresy to czy one rzeczywiście sa miarodajne i wiarygodne???Czy tez się mogą mylic????

buUble.....OMG.......TAKI BRZUSZEK W 9 TYGODNIU???????????WOW.........no to takiego w zyciu nie dałabym rade zamaskować......to już by trzeba bylo im powiedzieć wcześniej.......

beata witamy serdecznie trzymamy kciuki i za ciebie oczywiście przykro po stracie ale bądź pelna dobrej energii na staranka na pewno wszystko będzie dobrze:):)

Dokładnie tak jest z wykresami nie dają 100% pewności - dają pogląd na to co się dzieje z nami - warto prowadzić obserwację, ponieważ można w porę zareagować i nie mówię tylko tutaj o ciąży, przy obserwacji każda kobieta wie kiedy coś odbiega u niej od normy a kiedy jest ok. A co do samych skoków temp, to to że wystąpiła owulacja może potwierdzić to tylko ciąża albo monitoring usg.

Beata witaj :) Będziemy mieć podobne terminy ;) Ty trochę wcześniej - będzie dobrze. Jak już dziewczyny pisały Boże Narodzenie to magiczny czas :tak:

anastazi a o co właściwie pytasz ? Wykresy pokazuję czy i kiedy prawdopodobnie była owulacja. A jak temperatura nie spada to może być ciąża. U mnie temperatura spada dzień przed lub w dnień @ i wtedy wiadomo ...

Bubbles w ostatnim momencie zerknęłam. To ciąża trojacza ? :-DJa taki brzuch miałam w 6 miesiącu.

beata1313 witaj :)

reklama
U mnie , też są pawiki , o różnych porach , np teraz poszłam wstawić zupę i pawik przy okazji , pobolewa mnie brzusio, no i ubieram się w sumie tuż przed przyjściem domowników z pracy , zarzucam makijaż itd , a wcześniej leżakuję i chodzę siku i na pawiki , ale ja podchodzę do tego tak , że mnie cieszy każdy pawik , zawrót głowy , jedynie bóle podbrzusza mnie czasem martwią , na takie @ powe biorę nospę , ale takie kłucia co trochę są dla mnie nowe , bo w poprzedniej ciąży do samego poronienia , nie miałam ani pawików , ani bóli ,ani zawrotów głowy , tylko piersi mnie bolały i to było na tyle, dlatego czuję się jak w pierwszej ciąży bo to wszystko jest dla mnie nowe , no i może to wynika z tego ,że straciłam pierwszą ciążę ,ale ja starając się o dziecko liczyłam się , że mogę źle się czuć i mnie cieszy każdy objaw ciążowy , mówię wtedy do mojego Skarbusia , że daje o sobie znać , a po pawiku mówię np : dobrze dobrze bąbelku mamusia wie , że tam jesteś , możecie mnie wziąć za wariatkę ,ale ja już teraz mówię nie ja tylko my;) idziemy , zjemy, umyjemy się , żebym tylko przy teściowej tak nie gadała;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry