reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kobietka ja do swojej teściowej tez mam uraz i nie wiem jak ona przyjmie ze jestem w ciąży ale już meza uprzedziłam ze cackac się z nia nie będę...jak tylko zacznie mi cos głupiego gadac to się odgryzę tak ze jej w piety pojdzie...bo z nia nie idzie po dobroci....to jest MOJE dziecko i albo ona to uszanuje albo .....w sumie sama nie wiem co....ale na pewno nie pozwole na to żeby ona moje dziecko traktowala inaczej niż dziecko mojego Meza z poprzedniego malzenstwa....a ona jest w nim po prostu zakochana....i to mi się podoba ....ale nie podoba mi się jak powiedziała ze zadnego dziecka już tak nie pokocha....to we mnie siedzi ....bo tez chciałabym żeby i moje dziecko miało kochajaca babcie która będzie go/czy ja rozpieszczala......

reklama
Dziękuje pięknie za przyjęcie :-) mam nadzieję że dzięki Wam jakoś przetrwam te oczekiwania i mam nadzieję że niedługo będę Wam głowę zawracać swoimi dolegliwościami :-D

BubblesGirl co do owocówek to latem jak miałam inwazję zrobiłam tak: wrzuciłam do słoika parę skórek owoców, wlałam trochę wody, zamiast wieczka to założyłam folię strecz i owinełam ją sznurecziem żeby się trzymała, potem ponakłuwałam tą folę widelcem żeby te wredoty mogłym dostać się do słoiczka i gotowe. Jak już było tam ich trochę to potrząsałam słoikiem, żeby się potopiły. Znalazłam ten sposób w necie u mnie ten sposób się sprawdził :tak: .

kobietka nie przejmuj sie tesciowa.
Bubles do sloika wlej ocet,plyn do mycia naczyn owocowy i troche soku,zakryj woreczkiem z dziurami. Wlej do zlewu wode i zatkaj korkiem na noc.powinny zniknac.
Jesli chodzi o swedzenie to smarowanie jogurtem lub zsiadlym mlekiem pomaga.
Beata witaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry