• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ritta onkologia bo strasznie boje sie nowotworow i na przekor strachowi tak troche chyba.Przykre dla mnie jest to ze rocznie tyle ludzi umiera i nie ma na to cholerstwo leku.Straszna jest bezradnosc stoisz patrzysz jak czlowiek cierpi i wiesz ze nie mozesz mu pomoc...Ale lepiej o tym nie gadac bo humorki sie psuja;-)

Aschlee podziwiam Cię takie kierunki medycyny że musi z Ciebie być twarda babka, ja to totalny mięczak jestem, zbyt wielkich wzruszeń mi nie trzeba żeby chusteczki poszły w ruch ;)

Kobietko dziękuję za wpis :) teściowej nie zazdroszczę :\ moja jest aż za troskliwa o wiele bardziej niż moja własna mama... Kochana nie przejmuj się nią bo szkoda nerwów a Tobie teraz to potrzeba spokoju i odpoczynku, trzymam za Was kciuki i obym ja doczekała się takiego Cudu :*

Beata1313 wbrew pozorom nie jestem silna psychicznie.Wspominajac niektore staze wracalam i ryczalam jak Dziecko. Raz nawet bylo tak ze ucieklam i powiedzialam ze nie wroce,ale dzieki tlumaczeniu nauczycieli wracalam;-)

reklama
Aschlee25 bo nie doczytałam studiujesz medycynę, jeśli tak to zazdroszczę. Całe życie o tym marzyłam. ale niestety skończyłam inne studia. Czasami myślę, że jestem gotowa zmienic zawód, i iśc znowu na studia ale teraz pozostaję mi chyba ratownik medyczny, już nawet sprawdzałam są studia 5 letnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry