• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bubbles na owocowki lejesz do szklanki na centymetr dwa ocet jablkowy i lyzeczka plynu poloz to tam gdzie najwiecej muszek masz. Testowalam to jakies 2 tyg temu. 2 dni i po muszkach

reklama
Lisica to może coś z owulacji nastąpiło?? Ja tak miewałam, tylko nie wiem kiedy byś miała owulkę? Implantacja też możliwa, tylko pytanie ile by już dni minęło od owulki..

Ostatnia edycja:
Najbardziej dziedzina onkologii i chirurgii no i moze genetyka.A jak chodzi o nauki medyczne to Anatomia to cos co po prostu uwielbiam:tak:
Lisica trzymam kciuki zeby to byla implantacja

Beata1313 - witaj kochana , ja także poroniłam w przeszłości , wpisałam Cię na listę , lista znajduje się na pierwszej stronie w pierwszym poście ;)
Lisica - może to implantacja ,zaraz zerknę na listę kiedy masz termin @ , kurczę powiem Wam ,że ta ciąża mnie odmóżdża i zapominam co kto i jak.

no obiadek ugotowany , jeszcze koło 17 po południu jadę na kolejne pobranie krwi , wynik będzie w poniedziałek , jak długo stoję przy garach to mnie kłuje podbrzusze raz mocniej raz lżej , teraz ubrałam się ( wreszcie :zawstydzona/y:) zaścieliłam wyrko i zasiadłam do Was , nogi na ławie , pod laptopem podkładka ,a laptop na kolanach i tak mi najwygodniej.Jak mąż wraca z pracy to zawsze mnie zastaje w tej samej pozycji :-D, a najlepsze było po wizycie u gina , powiedziałam mu co i jak no i ,że zero seksu na co mój śluby czy potem będzie można ? z napięciem na twarzy , ja mu ,że nie wiem ,ale jak będzie dobrze to chyba tak , jak byłam u pana dr to mówiłam ,że mąż chce ,a ja nie chciałam no bo brzuch pobolewał i ten śluz dziwny i ,że chciałam męża do gabinetu zabrać ,ale nie chciał , na co ginek wypisał mi na karteczce dawkowanie lutki pod spodem napisał " oszczędny tryb życia!" no i powiedział ,że napisałby też zero seksu ,ale to by głupio wyglądało ,a na kolejną wizytę zaprasza męża osobiście:-D

no tak jak mi wygodnie teraz to muszę siku :zawstydzona/y:, no i co ja jeszcze chciałam ,aha 2 grudnia mam iść do UP do doradcy zawodowego , a to z deka daleko nie chcę przed wizytą za dużo biegać po mieście muszę się zorientować jak mam autobusy , mam też do 2 grudnia oddać książki do biblioteki ,chyba mamę poproszę , mieszkam w takim miejscu ,że wszędzie daleko , no ,a 3 idę do gina znowu , też daleko , 6 z kolei idę do endokrynologa, a dzień wcześniej muszę zrobić tsh i wycieczka do najbliższego labu , dwie ulice dalej ,ale endokrynolog na końcu miasta też tam jednak mam autobus z pod nosa przystanek mam minutkę z tąd muszę zrobić orientację w rozkładzie.

reklama
Lisica też jestem za implantacją i trzymam za to mocno kciuki:tak:

Dzięki dziewczyny za rady, spróbuję z tym słoiczkiem, a ten zlew może faktycznie zatkam na noc i się już te mendy nie wylęgną:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry