Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajowe te maskotki.Ja mam jazde na punkcie wszystkiego co z medycyna zwiazane wiec dla mnie bylby to prezent udany
Termin @daleko to może implantacja, może się udało. Jeszcze ta różowa krew pasuje.Laski, właśnie zauważyłam na wkladce śluz dość mocno zabarwiony krwią, różowy :-/ sporo go było...
) zaścieliłam wyrko i zasiadłam do Was , nogi na ławie , pod laptopem podkładka ,a laptop na kolanach i tak mi najwygodniej.Jak mąż wraca z pracy to zawsze mnie zastaje w tej samej pozycji
, a najlepsze było po wizycie u gina , powiedziałam mu co i jak no i ,że zero seksu na co mój śluby czy potem będzie można ? z napięciem na twarzy , ja mu ,że nie wiem ,ale jak będzie dobrze to chyba tak , jak byłam u pana dr to mówiłam ,że mąż chce ,a ja nie chciałam no bo brzuch pobolewał i ten śluz dziwny i ,że chciałam męża do gabinetu zabrać ,ale nie chciał , na co ginek wypisał mi na karteczce dawkowanie lutki pod spodem napisał " oszczędny tryb życia!" no i powiedział ,że napisałby też zero seksu ,ale to by głupio wyglądało ,a na kolejną wizytę zaprasza męża osobiście
, no i co ja jeszcze chciałam ,aha 2 grudnia mam iść do UP do doradcy zawodowego , a to z deka daleko nie chcę przed wizytą za dużo biegać po mieście muszę się zorientować jak mam autobusy , mam też do 2 grudnia oddać książki do biblioteki ,chyba mamę poproszę , mieszkam w takim miejscu ,że wszędzie daleko , no ,a 3 idę do gina znowu , też daleko , 6 z kolei idę do endokrynologa, a dzień wcześniej muszę zrobić tsh i wycieczka do najbliższego labu , dwie ulice dalej ,ale endokrynolog na końcu miasta też tam jednak mam autobus z pod nosa przystanek mam minutkę z tąd muszę zrobić orientację w rozkładzie.