reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Od testu do wigili to tylko 12 dni;-) mam nadzieje ze wytrzymam;-)

No chyba ze sam sie bedzie domyslał to mu powiem;-) Bo juz chodzi i sie smieje ze sie zatrułam;-)

reklama
hej laski , dziś obudziłam się o 9 , wzięłam leki , zjadłam śniadanko i puki co trzyma się w żołądku , wczoraj zjadłam cały talerz kaszy gryczanej z mięskiem i sosem , a na kolację zrobiłam zapiekankę z makaronu i zjadłam z dokładką dziś na śniadanie zjadłam to co zostało z zapiekanki , dawno tak dużo nie zjadłam , co odczuły moje jelita, zaczęły pracować do tego stopnia ,że się zastanawiałam czy to macica czy jelita:zawstydzona/y: okazało się ,że jelita , dokarmiłam maluszka ,że hej teraz leżakujemy sobie , mój mąż dziś późno wróci ,więc muszę dostać się do szpitala na kolejną betę , a to na drugim końcu miasta, sprawdzę autobusy sobie i podjadę.

Co do grzybka to mnie coś od czasu do czasu zaswędzi dziś ,ale tak powierzchownie ,nie w środku , no nie wiem , na maści clotrimazolum pisze ,że w pierwszym trymestrze nie wolno smarować , może coś w aptece mi pani doradzi bo jedziemy na weekend do teściów i szwagra , chrześniaczka męża ma w niedzielę 13 urodziny.Boję się ,że teściowa się domyśli bo ja sobie lubię teraz polegiwać , od kiełbasy mnie odrzuca ,a tam tylko kiełbasa ehhhh szwagierka jest wtajemniczona to może mnie będzie dokarmiać po kryjomu.Nie mogę się ułożyć mam laptopa w wyrku ,ale mi nie wygodnie i mnie brzuch kujka , nie wiem jak mam się ułożyć :wściekła/y:

Powiedziałam mojemu mężowi ,że ma nie pić alkoholu bo mają ze szwagrem taki zwyczaj weekendowy , mieszkają praktycznie w polu ,pod lasem , nie przewiduję ,że akurat ma się coś dziać ,ale w razie czego trzeźwy kierowca powinien być , my wybywamy ,mama też i jakby co wolę aby był bezprocentowy , no i szwagier nabierze podejrzeń ,że mąż nie pije , zawsze chociaż po 2 piwka wypijali.
Teraz jestem w domu to robię co chcę ,ale tam muszę udawać nie ciężarną , nie chcę mówić teściowej , ona uważa ,że ja nie chcę mieć dzieci i nie przewiduję ,aby się cieszyła , raczej teść podpytuje kiedy będziemy się spodziewać wcześniej mówił , że chce wnuka ,ale niedawno mi na ucho powiedział , że jak będzie dziewczynka to też fajnie.

Szwagierka mówi , że jak przyjadę , a będę miała ochotę poleżeć czy coś to mam się kłaść , a reszta niech myśli co chce.

Na pewno beda w szoku bo my caly czas mowimy ze my zadnych dzieci juz nie chcemy itp. A tu taka niespodzianka;-) jak tak pisze to czuje jakbym juz byla w ciazy;-))) kurde ale mam dobry chumor dzis:-D

domka trzymam kciuki........:):):)

ja poki co mieszcze się w swoje rzeczy...mało tego spodnie sa i luźniejsze bo od początku ciąży nie tyje a schudłam 4 kg ...i nie wiem skad to bo jem normalnie a nie wymiotuje....do swiat jeszcze 3 tygodnie wiec mam nadzieje ze katastrofy nie będzie i jakos da rade utrzymać w tajemnicy do wigilii....zwłaszcza ze przyjezdzamy w niedziele to w sumie tylko 2 dni będzie tajemnicy....dobrze ze swieta sa w zime to zawsze można luzny sweterek zalozyc haha:):):)

Domka
Zaciskam mocno te kciuki!
Byłby to fantastyczny prezent. ;)

Kobietka
W tam nie patrz na teściową niech myśli co myśli. Wiesz każdy człowiek ma prawo do "niedyspozycji" :D, a wyrazie co to ze może cos zjadłaś i sie źle czujesz.. Albo cos Cię rozkłada.
A małżonek może niech powie że na antybiotykach jest bo ostatnio mu sie zachorowało, i pic nie może lub cos wymyślić lepszego..

No i ciesze sie ze dobrze sie czujesz.
Na tą kaszę, z sosem i mięskiem mam ochotę, teraz. Mmm..
(Tylko ze mną jest tak, mam ochotę, zjem, i za kwadrans, dzien dobry Panie K na mnie pora.. :/)
Przepraszam, ale trochę Wam zazdroszczę tego dobrego samopoczucia. Ja momentami mam dość :(

Kobietki niech Wam sie wszystkim poszczęści! Niech każda z Was zobaczy te dwie cudne kreseczki!
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~!

A bym zapomniała
Fimka (EDIT NIE FIMKA A FUMA) - kuruj sie kochana! I zdrowiej szybciutko, bo to nic fajnego. ;)

Ostatnia edycja:
Bellaa skok przepiękny. Myślę że owulacja była z pewnością.

anastazi z tego co pamiętam to na pewno do 12 tygodnia byłam zupełnie płaska, nic nie było widać.
Ale różnie to bywa u różnych kobiet.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry