reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ritta - odnosnie sluzu to nie jest w ogole grudkowaty, raczej wodnisty. I juz nie piecze wcale, stad zdziwienie.
W kinie polecam kpt Phillips - swietny, kazdy kogo namowilam byl zadowolony. Z komedii Last Vegas - myslalam ze będzie kiczowate ale bardzo milo sie zaskoczylam a Moj smial sie chyba najgłośniej z calej sali. Zalezy na co macie nastrój ale jestem pewna że żaden z tych dwoch wyżej Was nie zawiedzie :) :yes:

reklama
Hej! Hej!
Co do jazdy na oblodzonej drodze:
Mój M. robi sobie, jak on to nazywa, "dziabki" - nie cierpié tego. Mam kolanościsk póki nie wyjdę z auta.

Inis - ja bym to zbadala. Chociaz jak nie ma nieprzyjemnego zapachu...
Wiem, że idzie weekend i z lekarzem może być ciężko, dlatego:
Może zastosuj Tantum Rosę - robi sie irygację.
Polecam też nasiadówkę w nadmanganianie potasu, wsypujesz do miski z ciepłą wodą i siedzisz. Działa bakteriobójczo i dezynfekująco.
Możesz też kupić Ketokonazol w tabletkach - działa grzybobójczo.
Jeśli to początek infekcji, to na pewno te 3 sposoby pomogą :tak: Na mnie działają.
Jeśli po tym nie przejdzie, to bym zbadała ;) Mam nadzieję, że pomogłam ;)

JUŻ PIĄTEK! Jeszcze tylko 7h i do domu! ;-)
A jutro idziemy na Andrzejki do znajomych, każda para ma zrobić wróżbę.
Oczywiście będę piekła ciastka... Ciastka z wróżbą ;)

Ritta - polecam "Papuszę" i ponoć "Wenus w Futrze" jest b. dobra. Zalezy jakie kino lubisz ;)
Ale te dwa to tzw. odpoczynek po ciężkim tygodniu ;)

Aha, no i chyba nici z mojej radości temperaturowej - SPADŁA :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Inis ja trzymam sie do niedzieli mam nadziej ze sie udalo.Poki co @ jeszcze nie ma ale czasem pobolewa mnie brzuch jak na nia wiec nie jestem juz tak optymistycznie nastawiona:crazy: w razie cvego bede musiala isc sie na silownie wyzyc sie ile popadnie:wściekła/y: bo jak pomysle o @ to juz czuje meeega zlosc
Domka ja testuje ravem z dziewczynami w niedziele o ile doczekam oczywiscie

Zadzwonilam do ginka, bo terminow na dziś nie miał. Powiedział ze jeśli mnie piecze albo swedzi to mam wziac silniejsza masc (mam w domu, przepisał mi ostatnio) a jesli nie swedzi to mam uzywac tylko Clotrimazolum albo w ogóle nic i zrobić test ciazowy, więc chyba pomyślał tak jak anastazi :) Powiedzialam ze w niedzielę robię, powiedział ze ok. Trochę mi ulzylo.. na razie nic nie boli, nie swedzi więc trzymam masc w pogotowiu i czekam do niedzieli. Ehh...

Cześć dziewczyny!!

Inis -
dobrze,że zadzwoniłaś, uspokoiłaś się na pewno :) poczekaj na rozwój - różne mogą być tego powody.

Proszę Was Kochane testujące o rozwagę i spokój :tak: Wiem, że czeka Was stresujący weekend, ale spróbujcie się wyluzować, zająć się czymś co Was cieszy, dzięki czemu możecie czuć się lepiej :) Może jakiś wypad, mile spędzone Andrzejki. Każda na pewno znajdzie coś dla siebie. Wiem i zdaje sobie sprawę, że łatwo nie będzie, ale stres na pewno nie jest dobrym doradcą. Ja w Was wszystkie wierzę! Bo wszystko ma swój cel i przeznaczenie ;-)

Główki do góry :-)

A jutro mam iść na Kicz Party z mężem :szok: :laugh2:Trzeba się przebrać "kiczowato" - macie jakieś pomysły? :-D

reklama
czesc

znowu jestem chora.To badanie wywolalo u mnie infekcje i musze wcinac antybiotyk i lezec.

Dziewczyny,zgadzam sie co do tych opasek odblaskowych.Juz kilka razy mi pieszy albo rowerzysta wyskoczyl z ciemnosci,w oststniej chwili go zauwazylam.

A co do jazdy po gorach,to my nawet latem mielismy pietra.Rok temu bylismy na slubie mojego brata (moja bratowa to goralka) to Moj sie nie odwazyl kierowac.
A jezeli chodzi o jezdzenie w poslizgu to zanim bylam z Moim to zadawalam sie z takim gosciem (moj ex-ksywa Pomylka),ktory byl instruktorem nauki jazdy.To dopiero byl hardcore.Juz pomijam fakt,ze parkowal tylem,tam gdzie ja sie balam zaparowac przodem i jak parkowal to gazu dodawal.Tez sobie lubil pojezdzic w poslizgu ale na szczescie tylko jak jechal sam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry