reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ADELO spódniczke zrobiłam nie uszyłam do latania po domu. Bo Aga lubi tanczyc i śpiewac;-) Na zajecia taneczne nie ma czasy bo w szkole długo no i niech sie skupi narazie na nauce a jak bedzie starsza to ją zapisze gdzieś. LISICA trzymam kciuki zeby to implantacja była. MYSZENCJA te wyniki testsu ja bym sprawdziła u Gina. ASHLE przykro mi ale nie łam sie;-) następny cykl będzie lepszy A ja wstałm w dobrym chumorze,ale teraz chodze i sie na M wyrzywam..Twierdzi ze mi chormony buzują ale ja sądze ze to stres ze sie moze nie udało. Całą buzke mam w syfach,masakra jakaś,śluz mam mleczny i nawet sporo go. Wyć mi sie chce. Niedługo jedziemy do miasta po prezenty.Jeszcze mi wydatek doszedł bo córka jutro na urodziny jedzie do kolezanki. Dziś kupie test. A wieczorem do znajomych jedziemy,może sie odstresuje jakoś...

Nie pociesze Was ale mi tydzien przed @ tez buzie wysypalo a normalnie mam jak niemowlak... zwalilam to na zmiane pogody i ogrzewanie.

Iwonka też rozwiązanie.
Kurcze dalej ze mnie leci, teraz śluz brązowawy, ale tak jakbym miała jakąś małą rankę na szyjce. Może jednak drasnelam paznokciem.
Zbieram się, teściowa zostanie z synkiem do 20 bo później na imprezę imieninowa idzie. Ciekawe czym mnie mąż zaskoczy ;-)

Edit. I tyle by było z niespodzianki... Mąż pojechał z tesciem do szpitala bo miał strasznie wysokie ciśnienie i ból klatki piersiowej :-/ oby nie zawał.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!!

Aschlee <przytulam> jeszcze Nowy Rok przyniesie dobre wieści:-)
Myszencja hmmmmyyy bądź dobrej myśli :tak: nie jest nic stracone!

Lisica przykro mi powodu teścia :( życzę dużo zdrówka i sił! I jak Iwonka mówi - nie grzeb se już tam ;-)

A jutro tempki w górę!! &&&&&&&&&&&&& jestem z Wami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry