reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszencja ja też radzę to skontrolować. W sumie najlepiej byłoby zrobić betę i kontrolować jej wzrost, oby nie spadek...

U mnie już rosolek się robi, za chwilę poledwice będę dusić z warzywami.

reklama
Rita - dzięki właśnie o taką informację mi chodziło. Bo skoro moja gin nic nie widziała, test jest negatywny, a poprzedni 2 dni wcześniej wyszedł pozytywny, ale blady. Tak więc obstawiam, że tym razem niestety nic z tego. Wizytę u gin mam 10. Zastanawiają mnie tylko objawy jak na ciążę. Piersi bolą (zwłaszcza brodawki - takie kłucie), jak więcej chodzę - brzuch mi twardnieje, a śluz jest po 2 dawkach luteiny taki mleczny, gęsty lekko ciągliwy no i nie wiem, czy mam urojenia, ale wydaje mi się, że mi się uwydatniły żyły na dekoldzie. Czy te objawy mogą być od luteiny? B jeśli ciąży nie ma a luteina wstrzymuje okres... to szkoda mi kolejnego cyklu:zawstydzona/y:

Myszencja trudno cokolwiek wyrokowac na podstawie jednego testu. Rownie dobrze mogl byc bledny. Najlepiej gdybys sprawdzila przyrost bety. Jesli nie masz mozliwosci to poczekaj do wizyty. Jeszcze nic straconego.

Myszencja wiele dziewczyn jest dobrym przykladem na to ze objawy ciazowe sa identyczne z tymi na okres. Bole podbrzusza, piersi, omdlenia, zarwane nocki itp. Wg mnie zrob jeszcze jeden test a w poniedzialek na bete.

Ritta bedziesz jutro testowac?

Aschlee jak sie czujesz???

Iwonka niestety @ przyszla
Dziewczyny ja nie testuje w niedziele bo juz nie ma sensu niestety placz.gifMozna mnie przepisac na 29.12 termin kolejnej @
ide sobie kupic cos na pocieszenie

Załączniki

• placz.gif
    placz.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 133
Ashleee nie martw się, ja też sie nie nastawiam, tym bardziej że mnie tak choróbsko rozłozyło... następnym razem się uda.
Iwonka-Biedronka kochana ja Ci powiem tak że jeżeli byli by normalni to przyszli by powiedziec, a moim zdaniem nie było by problemu isc na jedną noc spać do teściów, ale kochana cały tydzien??
i podejrzewam że dopuki ten sąsiad jełop nie pojedzie to taka bedzie, łeb mi rozsadza... i nie wytrzymam napewno tego kolejnej nocy nie ma takiej opcji...

Rita trzymam & zeby @ nie przyszła...

Ja chciała bym chociaż męza dziś do kina wyciągnąc... chociaż nie wiem... czy da sie go gdzieś wyciągnąc...

Witajcie! Wczoraj was doczytałam, ale jakoś nie miałam jak napisać.

Liścia mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam &&&&& za jutrzejsze testerki!

Dziewczyny mam problem. No więc biorę tę luteine od przedwczoraj - plamienie zniknęło. Ale wiecie nie dawało mi spokoju, że ona nic ma usg nie widziała, zrobiłam jakiś test z apteki i wynik negatywny:-( mój organizm natomiast zachowuje się jakby był w ciąży no i @ nie ma, a moje cykle to zawsze z zegarkiem w ręku. Nie wiem co się dzieje. Czy ta luteina może takie objawy dawać? Pomocy, bo ja normalnie zwariuje!

kochana nie wiem jak u Ciebie ,ale u mnie jak nie było @ kiedyś to dostałam lutkę na wywołanie @ i juz po 3 tabletce przychodziła @ , wiem ,że to sprawa indywidualna ,ale na mnie lutka działa okreso pędnie jak ciąży nie było , no ,a teraz jest ciąża i nie mam @ , biorę tę lutkę już ponad tydzień , także myślę ,że jakby nie było ciąży to chyba @ by przyszła , a poprzedni test też rano robiłaś?Bo ja jak robiłam rano to też mi negatyw wyszedł ,mi akurat wychodziły pozytywne popołudniu , i to ,z któregoś tam sikania , kochana powiedz mi jakiej firmy ten test?Nie denerwuj się i powtórz puki co test , a najpewniejsza jest beta jednak , trzeba zrobić , zrób w poniedziałek ,a potem w środę o tej samej porze po upływie 48 godzin co najmniej powinna przyrosnąć od 60 do 100% , jeśli spada no to wtedy nie jest najlepiej ,ale trzymajmy się myśli ,że jest dobrze kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anulka- u mnie ok , czekam na wynik drugiej bety , w poniedziałek będzie dopiero muszę się uzbroić w cierpliwość;)mam nadzieję ,że urosła ,a nie spadła.

reklama
Aschlee przytulam, kolejny miesiac nowe mozliwosci, glowa do gory!!!

katka ciezko cos w takiej sytuacji doradzic :( na to wychodzi ze Ci sasiedzi normlani nie sa :(

Wiecie ja nie saduilam ze temeratury moga byc tak pokrecone... u mnie dalej wysoko :confused: mialam nie mierzyc ale bylam bardzo ciekawa jak beda wygladaly na calutkim wykresie.

Do 19tego daleko ale powiem szczerze pocieszam sie ze w Sylwestra @juz nie bedzie (chyba) i bedzie wesola nocka :-D

Nadrobilam z synem wszystkie zadania z synem... na jutro pozostaje dokuc czytanie i bedzie ok.

Myszencja tak seidze i mysle o Tobie. Sluchaj jeden test o niczym nie swiadczy. Moze ten od lekarza byl walniety?
Mi powiedzial kiedys ginekolog ze nawet jesli test pokazuje sie negatywyn to o niczym nie swiadczy bo ciaza moze byc tak mala ze czasem na USG cos widac a na tescie nie. DLugo nad tym myslalam ale chyba lekarz wie co mowi. Jezeli @ sie spoznia a jeden test wyszedl pozytywny to powinien Ci zrobic USG dopochwowe.
Glowa do gory, nie zalamuj sie. Zrob jeszcze jeden test o najnizszej czulosci 10ml. Ewentualnie w poniedzielake zrob BETE i bedziesz wiedziala co i jak. Nie stresuj sie bo jesli fasolka jest w Tobie to stresem jej tylko zaszkodzisz. Usmiech na buzie i bedzieok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry