• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie! Wczoraj was doczytałam, ale jakoś nie miałam jak napisać.

Liścia mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam &&&&& za jutrzejsze testerki!

Dziewczyny mam problem. No więc biorę tę luteine od przedwczoraj - plamienie zniknęło. Ale wiecie nie dawało mi spokoju, że ona nic ma usg nie widziała, zrobiłam jakiś test z apteki i wynik negatywny:-( mój organizm natomiast zachowuje się jakby był w ciąży no i @ nie ma, a moje cykle to zawsze z zegarkiem w ręku. Nie wiem co się dzieje. Czy ta luteina może takie objawy dawać? Pomocy, bo ja normalnie zwariuje!

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Katka
ja bym się nie patyczkowała i zadzwoniła już w środę :-)
A Ty do soboty sobie pozwoliłaś! DZWOŃ na straż i już! Jest cisza nocna, trzeba się szanować!

Zaraz wybieramy się na zakupy, trzeba uzupełnić zapasy ;)

Ojej Myszencja - nie znam się na działaniu luteiny :/ A ginka nie widziała, bo może za wcześnie jeszcze było...
Spokojnie, będzie wszystko dobrze. Nie denerwuj się :*

nadzieja 5. Przy pierwszej ciąży wszystko było na początku ok, finał tylko był gorszy. A teraz to ja po prostu nie wiem. Martwi mnie ten negatyw i w sumie już wczoraj jak ten test zrobiłam - to ryczałam, nie wiem tylko co mi się w organizmie dzieje...:no:

Myszencja ja bym poszła do ginka ! Po pierwsze nie możesz sie tak stresowac i myśleć czy coś sie dzieje bo cię to wykończyć :( - ja tak miałam jak byłam z Seba w ciąży i wiem ze to jest szalenie ciężkie ! Idź i sprawdź ! Ja trzam mocno kciuki aby wszystko było dobrze ! W 5 tygodniu juz ginek powinien widzieć ciążę jeśli faktycznie jest to 5 tydzień bo z tym tez różnie bywa ! :*

Czesc dziewczyny :)

Myszencja ja CI niestety nie pomoge bo moj pozytywny test zakonczy sie plamieniami a na koniec okazalo sie ze to cysta. Na temat luteiny nie wiem nic, nigdy jej nie bralam. Co moge doradzic, kup jeszcze jeden test z apteki - wynik nie powinien byc klamany. Dwa testy sie raczej nie myla.

katka powiem Ci jak jest u Nas. Mieszkamy w domkach ale te domki sa polozone stosunkowo blisko a Nasi sasiedzi maja dom sklejony z naszym co oznacza ze dzwieki sie nosza i od nas do nich i odwrotnie. Jeszeli ktorys z sasiadow szykuje na dniach impreze do wszystkich uprzedza kilka dni wczesniej z notatka ze gdyby nam bylo za glosno to mamy dolaczyc do zabawy. Moim zdaniem jest to dosc grzeczne bo nikt üretensji nie ma a imprezy sa w ogrodach i to bardzo glosne, czasem 1 dniowe czasem 2. Spac raczej sie nie da,
Ale o co mi chodzi, jezeli sasiedzi nie reaguja na prosby to nie pozostaje jak zadzwonic na SM. Obawiam sie ze dzisiaj tez bedzie glosno - weekend Andrzejkowy.
Wspolczuje

Ada z ktorej czesci Slaska jestes? US jest w Katowicach tez sie tam wybieralam ale jakos nie doszlam ;) Ja pochodze z Piekar Slaskich.

Nie wiem co mialam jeszcze poodpisywac ;) pogubilam sie :confused:

Za testujace dzisiaj trzymam mocno &&& :tak:

NIe mam dzisiaj nic do roboty, moge sie obijac :)
Milego dnia

Myszencja kiedy lekarz kazal Ci przyjsc na kolejne usg ? Koniecznie to skontroluj. Moze ciaza sie nie utrzymala a luteina wstrzymujesz @. Oczywiscie zycze Ci zeby wszystko bylo dobrze bo testy testami a beta roznie przyrasta.
Trzymam kciuki &&&&

reklama
Witam się i ja weekendowo:-)

U mnie dziś dzień dla urody, zaraz się biorę za farbowanie włosów, potem kąpiel, depilacja i wklepywanie miliona maseczek i kremów, żeby się odpicować hehe:) Mamy maraton imprezowy(dzisiaj andrzejki u znajomych, jutro pierwsze urodzinki chrześnicy mojego, a w środę imprezka barbórkowa ze znajomymi:-D), więc trzeba jakoś wyglądać:zawstydzona/y:

Myszencja dziwne z tym testem, może zrób inny? A jak masz możliwość to idź koniecznie do lekarza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry