reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo szykuję się na uczelnie, mam cały dzień zajęcia, a wieczorkiem idziemy z mynżem do szwagierki na urodzino-andrzejki ;) także dziś się nie poudzielam :( Wszystkim życzę miłego dnia i wieczora :*
Ritta &&& za jutrzejsze testowanko
Lisica spróbuj kochana się zrelaksować, wypij ciepłą herbatkę, weź może nospę i nie przemęczaj się
Adelo życzę aby brat doszedł do pełnej sprawności i wrócił do biegania (moja starsza córa kochaaaaa bieganie, trenuje LA obecnie biega na 300m. :D )
Laski ale Wy jesteście wyedukowaneeee też bym chciała być taka mądra jak Wy, bo szczerze to już ten licencjat mnie męczy, a gdzie jeszcze mgr czy podyplomówka :(
Dobra zmykam, kciukasy za wszystkie i miłego dzionka kochane :******

Czesc laseczki.
Ja rowniez juz na nogach. Jem sniadanko i zaraz smigam poswiczyc. Wiem, szalona ale poranne cwiczenia naj mniej rozwalaja mi dzien. A na dzis tyle planow ....
Milego dnia

Cześć laski :D

Ja wcinam śniadanie i spadam do pracy, pewnie przy sobocie będzie pełno roboty :0 a wieczorem gości i pyszna kolacja ;)

Miłego dnia zycze !

Lisica - trzymam kciuki :) napewno Fasolka juz sobie szuka miejsca :)

Ritta - trzymam kciuki za jutro !!! :*

Hej, dziś się wkońcu wyspałam, ale wstałam z mega potwornym bólem głowy... zatoki mam całe zarąbane...;/
Muszę iśc w poniedziałek do lekarza, jeszcze dziś naszykowałam sobie farsz na pierogi, skąd ja wezmę siły żeby je zrobic to nie mam zielonego pojęcia....

Co do wczorajszego wieczoru, miało byc super ale nie było, w sumie to nie wina ani moja ani mojego m bo był wniebowzięty jak zobaczył kokarde i zanim przeszliśmy do rzeczy oboje napaleni jak nie wiem co to wstała Nadia, Moj sąsiad przyjechał w poniedziałek zza granicy do swojej zony, to jest w sumie ciotka mojego męza... mieszkają pod nami, i od poniedziałku jak boga kocham dziewczyny NON STOP impreza!!! Jedyny dzien dzis był i jutro zeby sie wyspac a oni myślą ze sami mieszkają...I to sami wiecie... nie byłam zła na męza ani on na mnie bo przeciez za co...Ale przysięgam sobie że jeżeli dziś bedzie to samo i obudzą mi dziecko to normalnie nie będę już schodzić i się prosic o przyciszenie tylko poprostu tak jak oni będę świnią i zadzwonie na Straz miejska, ja wiem ze to rodzina ale zeby tydzien czasu sie prosic i i tak nie ściszą? to ja tez bede własnie swinią, bo oboje narąbani jak talala i 15 letnie dziecko w domu, ja wiem 15 lat to juz nie jest takie małe ale ja nie wiem jak on tam wytrzymuje, porażka totalna...

Wszystkim Starającym się owocnych starań!
Wszystkim testującym jutro i dziś oczywiście II kreseczek:)

Miłego dnia dziewczyny:P

Ja mam z tego magistra ;)
Specjalizacja: edytorstwo
A gdzie chciałaś iść? Jak na UWr to chętnie podzielę się materiałami ;)

Ja też mam już licencjat, mgr i podyplomówkę.
I na razie dość! Po męczarni, jaką przechodziłam pisząc mgr muszę odpocząć :)

Ależ miałam ciężki tydzień. Mam w ciągu 5 dni 17 nadgodzin :szok:
Właśnie wróciłam do domu... TRAGEDIA!
A tyle stresu się dziś najadłam... :angry:

Lisica - dbaj o kolano, obyś szybko wróciła do formy!

Co do herbat: za za zieloną nie przepadam.
Uwielbiam za to rooibos i miętę z miodem i cytryną ;)
A z czarnych EarlGrey (czasami dolewam mleka, żeby była bawarka).
Właśnie popijam rooibosa ;)

ja chcialam isc na US.

witajcie kochane po paru dniach nieobecnosci...nie udzielalam sie bo nie bylo kiedy w czeartek pojechalam z malym i mama do rodzinnego miasta,kontrol malego mialam wyniki ok bialko negatywne takze radocha nadal:) o i wczoraj moj przyjechal po nas...wrocilismy pozno i tylko kilkanasce stron podczytalam bo nie dalam rady ponad 40:/

Kobietko co u ciebie kochana??oszczedzaj siebie i fasolke i trzymam &&&&&

Ritta jak tempka dzis??
Za wszystkie testujace trzymam &&&&&& i oczywiscie staraczkom wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam tez nowa staraczke:)
A u mnie poprostu jakbym w ciazy nie byla...nic nie dolega,tylko po piersiach widac...nawet brzuszek nie boli...a no i chyba mam lekkie zaparcia:( i to na tyle...
Milego dnia zycze i udanych imprez bo dzis przeciez andrzejki:)
My narazie bez planow ale moze do znajonych sie wybierzemy...zobaczymy...

Hej, ja dziś też dopiero zgłoszę się wieczorkiem, mąż w pracy a ja z chłopakami jadę do mamy, a tam kiepski internet mają.
Trzymam kciuki za jutro dziewczynki. Mnie dalej temp rośnie, dzis 36,8. Mam nadzieje że to dobrze:-)
Lisica za ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&&&&
Anulka złapałam twoje fluidki, :-) przydadzą się.

reklama
Hej wam. Zaraz na zakupy wyruszam i trzeba się zabrać za jakiś obiad i porządki.
Mój maż mnie zaskoczył - zaprosił mnie na kolację :-D nowość.
Plamienie póki co znów różowe ale jakby go mniej było.
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry