reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fimka cykle bezowulacyjne charakteryzują się takimi skokami. Zerknij na wykresy na ovufriend.
Pamiętam, że Karola takie miała i mi też się taki zdarzył. Cykle bezowulacyjne są zazwyczaj trochę dłuższe niż zwykle.

A wiecie może co Karoli pomogło? Jaką miała diagnozę?
Bo z tego co wiem, zafasolkowała :tak:

Aaa i o którą Karolę dokładnie chodzi?

Ostatnia edycja:
reklama
Fimka po pierwsze nie wszystkie cykle miala bezowulacyjne a po drugie, jesli dobrze pamietam miala problemy z hormonami tarczycy. Jak zaczela brac leki bylo lepiej.

Chodzi o nasza zakasolkowana karole1986 :)

Ostatnia edycja:
Lisica dziekuje ze pytasz ;)
Poleguje z mezusiem na kanapie ;) Do testowania niedlugo. Szczegolnych obiawow na @ brak ale przeczucia ze sie udalo rowniez :/ Na szczescie weekend bedzie aktywny wiec nie bede rozmyslac.

Udalo mi sie powstrzymac zeby zajechac do labo :D

Ostatnia edycja:
Ritta zuch dziewczyna! ;-)

Przyszły dziś prezenty dla mojego Urwisa, jeden na mikołajki, drugi pod choinkę. Czuję, że będzie szał :laugh2: szczególnie jak zobaczy dinozaura zjadającego samochody :laugh2: tak mi się przypomniały nasze wczasy. Pojechaliśmy do Marinelandu w którym była "zagroda" z dinozaurami. Daniel był nieswój, a jak zobaczył tyranozaura z kłapiącym pyskiem to już w ogóle uciekał stamtąd aż się kurzyło :laugh2: a później tylko: Mamo włącz mi dinozaury, aż do znudzenia ;-)

reklama
Fimka jeszcze sie nie zdecydowalismy. Jutro popatrze co graja bo jestesmy jeszcze ograniczeni czasowo.

Pytania do ginka spisane ?

Lisica nie wiem co doradzic. Kiedys gin mi tlumaczyl ze plamienia w czasie czklu czasem moga sie zdarzyc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry