reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny :)

Myszencja ja CI niestety nie pomoge bo moj pozytywny test zakonczy sie plamieniami a na koniec okazalo sie ze to cysta. Na temat luteiny nie wiem nic, nigdy jej nie bralam. Co moge doradzic, kup jeszcze jeden test z apteki - wynik nie powinien byc klamany. Dwa testy sie raczej nie myla.

katka powiem Ci jak jest u Nas. Mieszkamy w domkach ale te domki sa polozone stosunkowo blisko a Nasi sasiedzi maja dom sklejony z naszym co oznacza ze dzwieki sie nosza i od nas do nich i odwrotnie. Jeszeli ktorys z sasiadow szykuje na dniach impreze do wszystkich uprzedza kilka dni wczesniej z notatka ze gdyby nam bylo za glosno to mamy dolaczyc do zabawy. Moim zdaniem jest to dosc grzeczne bo nikt üretensji nie ma a imprezy sa w ogrodach i to bardzo glosne, czasem 1 dniowe czasem 2. Spac raczej sie nie da,
Ale o co mi chodzi, jezeli sasiedzi nie reaguja na prosby to nie pozostaje jak zadzwonic na SM. Obawiam sie ze dzisiaj tez bedzie glosno - weekend Andrzejkowy.
Wspolczuje

Ada z ktorej czesci Slaska jestes? US jest w Katowicach tez sie tam wybieralam ale jakos nie doszlam ;) Ja pochodze z Piekar Slaskich.

Nie wiem co mialam jeszcze poodpisywac ;) pogubilam sie :confused:

Za testujace dzisiaj trzymam mocno &&& :tak:

NIe mam dzisiaj nic do roboty, moge sie obijac :)
Milego dnia

Chorzow

reklama
To nie zawał na szczęście, czeka jeszcze na wyniki badań i wrócą do domu. Ciśnienie zbili, ból przeszedł. A my zamawiamy pizzę, raz na czas można zjeść coś niezdrowego :-p

Lisica zdrówka dla teścia.
Myszencja na razie nie ma co panikowac, ja chyba zrobiłabym jeszcze jeden test i poszła do gin, zleci bete i będziesz wiedziała.
Jeszcze raz dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aschlee wiem to jest wkurzające jak się nie udaje, wiem co czujesz bo to mój trzeci cykl, jeszcze nie wiem czy się udało, na początku jak przychodzi@ jest rozczarowanie i złośc, ale przechodzi i znów czas mija nawet nie wiadomo kiedy i kolejne dni płodne, życzę ci żeby się w przyszłym cyklu udało.
Masz racje to forum to super wsparcie, te nasze szczere rozmowy i wspólne przezywanie chwil dużo daje, poza tym rady dziewczyn są bezcenne.:-)
Jutro już grudzień ruszy lawina reklam świątecznych, przeleci do świąt w mgnieniu oka, Teraz czekamy na Mikołaja, ja właśnie dziś zakupiłam prezenty dzieciom, mam nadzieję że,trafione.

Ostatnia edycja:
Ja mam wieczor z laptopem a jak mlode pojda spac to z ksiazka, musze wkoncu skonczyc 3tom przygod Christiana Greya.
Czytalyscie moze?

Ja sie przestalam przejmowac @.
Czas mija, lzy wysychaja, z kazdym nowym dniem nowe nadzieje :)

Ostatnie dni tak mi daly w kosc ze nawet nie mialam czasu pomyslec o starankach. Moj chce i tak i tak poczekac jeszcze kilka miesiecy ale gumek nie ma zamiaru uzywac :-D hurra
Doszlismy wczoraj do wniosku co ma byc to bedzie. Jak wpadniemy do super jak nie to 'zabawy' sa na tyle przyjemne ze warto korzystac ile sie da :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry