reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka jak mi zaczelo mieso smiedziec i pasta do zebow to byly pierwsze oznaki tego ze mialam lokatora w brzuszku ;)

Odnosnie Greya to sa 3 Tomy: 50 twarzy Greya, Ciemna strona Greya, Nowe oblicze Greya. Pierwsza zmienila moje podejscie do meza ;) i jest to ksiazka do ktorej na pewno powroce :)

Ja zazwyczaj czytam ksiazki kucharskie ;) na inne przy moich dzieciakach jakos czasu mi brakuje.

Kolejne mam w planie cala serie Zmierzchu przeczytac :tak:

Iwonka polecam serie Dom nocy albo wampiry z Morganville i w sumie jeszcze akademia wampirow tez fajna seria;-)

Dzieki :)

Moj dzisiaj na imprezie firmowej a ja ogladam Supertalent na RTL :)
Nawet mlode jeszcze nie spia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie nocnie hehe dopiero mam czas siasc...ogarnelam mieszkanie wczesniej choc weny brak ale jak maly zasnal wlaczylam powera...jakos poszlo pozniej do tesciow i przyjechali do nas siostra mojego z narzeczonym...zamowilismy pizze i posiedzielismy...
maly sie buntuje robi histerie:/ czasem brak nam sil ehhhh z wielka wojna z tata poszedl spac...mnie cos dzis kluje miedzy lopatkami po tym sprzataniu....

co do lutki to ja zawsze bralam na wywolanie @ i tez po 3 dniach przychodzila...a pozniej z Fabim jak mialam zagrozenie bralam i utrzymala ciaze...takze mysle ze nie ma co sie martwic jesli @ mialaby przyjsc to by sie pojawila po braniu jej...a jesli ciaza jest to ja utrzyma...
nie martw sie musi byc dobrze, tez radze isc a bete i po 2 powtorzyc bo ja osobiscie testom nie wierze hehe (wlasne przyklady ciaza byla a testy nie wychodzily to samo teraz bylo) ...MUSI BYC DOBRZE...
a co do sluzu po lutce jesli masz dowcipnie stosowac to normalne zbedne(nadmiar) ilosci wydalane sa na zewnatrz...jesli doustnie to nie wiem co to za przyczyna...

teraz sie zegnam mowie dobranoc i jak tylko rano otworze oczy wskakuje tu do was i mam nadzieje ze zobacze niejedne II kreseczki:)
Ritta i reszta testujacych trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i zarazam lapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa

Kobietka chyba możesz mnie przepisać z terminem kolejnej @... Tylko ciekawe na kiedy? Właśnie dostałam @, cykl 22 dniowy :szok: KUR... Jak to możliwe? Przecież kilka dni temu robiłam testy ovu i same widziałyscie jak wychodziły... Zalamka...

Lisica mnie sie wydaje ze to nie @ tylko albo implatacyjne albo srodcykliczne. Duzo sie naczytalam o tych krwawieniach ostatnio. Poczekaj kilka dni zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie bo w 22dc @??? Malo realne.

Iwonka ale to już nie jest plamienie że sluzem. To jjest jak krwawienie miesiaczkowe i brzuch boli jak przy @.

reklama
Do góry