reklama
I
Iwonka-biedronka
Gość
Powiem Ci co ja bym na Twoim miejscu zrobila. Poczekala do 28-30dc i zrobila albo bete albo test.
Ja jeszcze nie slyszalam zeby odraz po ovu ktokolwiek dostal @
Ja jeszcze nie slyszalam zeby odraz po ovu ktokolwiek dostal @
I
Iwonka-biedronka
Gość
Tez jestem ciekawa co Ci powie.
Pora wylaczyc laptopa.
Dobranoc i dajcie znac jak wyszyl testy
Trzymam mocno &&&
Pora wylaczyc laptopa.
Dobranoc i dajcie znac jak wyszyl testy
Trzymam mocno &&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kwiatuszek.
Początkująca w BB
Ja tylko na chwilkę.
Dziękuję za gratulacje :-) Zrobiłam wczoraj drugi test i kreska jest mocniejsza :-) Myślę, że Kobietka możesz mnie dopisać do listy zafasolkowanych. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Trzymam mocno kciuki za testujące jutro. Oby były same dwie kreski :-)
Lisica wydaje mi się, że to za wcześnie na @. Prędzej zagnieżdżenie. Mnie podbrzusze bolało od owulacji, a kilka dni przed terminem @ nawet ból się troszkę zwiększył. Pojawiły się też kłucia.
Katka mam nadzieję, że działasz dzisiaj?
Iwonka przykro mi z powodu cysty, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciuki za wpadkę
Aschlee przykro mi. Mam nadzieję że w tym cyklu już się uda.
Myszencja myślę, że skoro po luteinie nie ma okresu, to pewnie jest ciąża. Na USG mogło być za wcześnie. Najlepiej zrobić bętę dla pewności.
Kobietka trzymam kciuki za wzrost bety.
Wszystkim testującym i starającym przesyłam moc fluidków :-)
Miłych snów :-)
Dziękuję za gratulacje :-) Zrobiłam wczoraj drugi test i kreska jest mocniejsza :-) Myślę, że Kobietka możesz mnie dopisać do listy zafasolkowanych. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Trzymam mocno kciuki za testujące jutro. Oby były same dwie kreski :-)
Lisica wydaje mi się, że to za wcześnie na @. Prędzej zagnieżdżenie. Mnie podbrzusze bolało od owulacji, a kilka dni przed terminem @ nawet ból się troszkę zwiększył. Pojawiły się też kłucia.
Katka mam nadzieję, że działasz dzisiaj?

Iwonka przykro mi z powodu cysty, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciuki za wpadkę

Aschlee przykro mi. Mam nadzieję że w tym cyklu już się uda.
Myszencja myślę, że skoro po luteinie nie ma okresu, to pewnie jest ciąża. Na USG mogło być za wcześnie. Najlepiej zrobić bętę dla pewności.
Kobietka trzymam kciuki za wzrost bety.
Wszystkim testującym i starającym przesyłam moc fluidków :-)
Miłych snów :-)
reklama