reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witam znowu. Bello jakie prezenty kupiłaś? Ja byłam i na mikołaja kupiłam córce taki projektor. Wkleje link podobnego PROJEKTOR, RZUTNIK DO RYSOWANIA 21 SLAJDÓW TABLICA (3675610909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A dla tej dziewczynki co jutro moja rusza na urodziny to koniki ponny takie 2 duze za 20zł;-) W markecie dzis tak śmierdziało,przy miesie starym miesem,przy słodyczach frytkami,myślałąm ze sie porzygam. M twierdzi ze wymyslam bo on nic nie czuł. Śmieje sie ze mnie ze w ciazy jestem bo płacze,krzycze,dre sie,szukam powodu do kłótni;-/ Kupilam test...

Domka ja też dziś byłam w aptece ale nie po test, przeszło mi przez myśl żeby kupic, ale bałam się że, zrobię za wcześnie, nie chcę kusic losu. Chrześniakom którzy mają po roczku kupiłam z Wadera taki zestawy jednemu policję drugiemu straż, w zestawie samochodziki posterunek i prawie 5 m drogi, dwu poziomowe. Synowi młodszemu klocki Mega bloks, starszemu Lego. Fajny ten rzutnik.
Iwonka tak trzymaj, będzie dobrze.:tak:

A mnie wzielo i czytam Pod kopula -Stephena Kinga dopiero zaczynam dzis bo kumpela doradzila ze niby fajna...zobaczymy.Nastepna w kolejce jest Intruz Stephanie Meyer k,MzYyMjg0OTEsMzc4ODgw,f,czyta.gifPodobno fajna jest Zjawa Mastertona ale tez na razie jeszcze nie czytalam ale kuzynka zachwalala.Przygod Christiana Greya nie czytalam poczekam na opinie i jak bedzie ciekawa to moze sie skusze

Załączniki

• czyta.jpg
    czyta.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 53
  • k,MzYyMjg0OTEsMzc4ODgw,f,czyta.gif
    k,MzYyMjg0OTEsMzc4ODgw,f,czyta.gif
    28 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
ashle wymieniłaś moich najukochanszych autorów. Ja jeszcze teraz polecam książki Dean Koontz. Mastertona mam w domu ywierciadlo piekiel. A intruy i pod kopu rewelka

Domka w takim razie biore sie za czytanko jak mowisz ze fajna.Ja Kinga bardzo lubie czytac a zaczelo sie od Smetarz dla zwierzakow,potem Misery no i oczywiscie Miasteczko Salem i Lsnienie.

Co próbuję łyknąć Kinga to kończy się odłożeniem książki na półkę, nie wiem, za ciężki dla mnie i taki nieprzystępny. Koontza lubię. A najbardziej Jeffery Deaver, czytałyście coś z jego dorobku?

reklama
Do góry