reklama
A
Anulka198424
Gość
Witajcie porannie...
Ritta inis...jest szansa puki @ nie ma...trzymam nadal &&&&&&&&&&&&&&&
Mnie od wczoraj jakis zly humor lapal i niestety trzyma dzis...lekki foch na mojego...oby przeszlo szybko...
Ritta inis...jest szansa puki @ nie ma...trzymam nadal &&&&&&&&&&&&&&&
Mnie od wczoraj jakis zly humor lapal i niestety trzyma dzis...lekki foch na mojego...oby przeszlo szybko...
Bellaa
Fanka BB :)
Inis, Ritta jestem z wami, ale jeszcze nic straconego nie ma@ jest nadzieja.
Domka a ty test zrobiłaś???
Tak wcześnie, dlatego wczoraj nie kupiłam testu bo pewnie tez bym zrobiła, a tak nie kusi.
Dziewczyny bardzo proszę zerknijcie na mój wykres dziś temp trochę spadła czy to normalne? bo ja w tej kwestii zielona jestem.
Kwiatuszek skoro już pewne to gratuluję:-)
Anulka uśmiechnij się, odpuśc mu troszkę, będzie dobrze.
Domka a ty test zrobiłaś???
Tak wcześnie, dlatego wczoraj nie kupiłam testu bo pewnie tez bym zrobiła, a tak nie kusi.Dziewczyny bardzo proszę zerknijcie na mój wykres dziś temp trochę spadła czy to normalne? bo ja w tej kwestii zielona jestem.
Kwiatuszek skoro już pewne to gratuluję:-)
Anulka uśmiechnij się, odpuśc mu troszkę, będzie dobrze.
A
Anulka198424
Gość
Bella nie to ze sie klucilam z nim tyljo tak cicho miedzy nami...to przez te humorki moje:/ sama nie moge wytrzymac czasem z soba...
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, bardzo mi przykro Inis i Ritta, ale jak dziewczynki mówią że puki @ nie ma jest nadzieja:*
trzymam kciuki.
I przytulam was mocno
A ja dopiero o 9 wstałam, m jeszcze śpi, ale niech sobie pośpi w zeszłą niedziele jak byłam na imprezie dał mi pospać prawię do 13
no i jeszcze jechał o 4 rano po szwagra....
Tak tak Kwiatuszku działaliśmy wczoraj
a dziś obudziłam się z mega potwornym bólem gardła...nie moge przełknąć śliny a co dopiero powiedziec coś... masakra... i to mi sie tak trzyma od zeszłego piętku
Nie idę do pracy jutro, po pierwsze że nie mam siły a po 2 że ze pracuje z dziecmi i pozarażam, zreszta tak to ja się nigdy nie wyleczę, pojade jutro rano do lekarza... wezme l4 ...
trzymam kciuki.
I przytulam was mocno
A ja dopiero o 9 wstałam, m jeszcze śpi, ale niech sobie pośpi w zeszłą niedziele jak byłam na imprezie dał mi pospać prawię do 13
Tak tak Kwiatuszku działaliśmy wczoraj
a dziś obudziłam się z mega potwornym bólem gardła...nie moge przełknąć śliny a co dopiero powiedziec coś... masakra... i to mi sie tak trzyma od zeszłego piętku
Nie idę do pracy jutro, po pierwsze że nie mam siły a po 2 że ze pracuje z dziecmi i pozarażam, zreszta tak to ja się nigdy nie wyleczę, pojade jutro rano do lekarza... wezme l4 ...
reklama