• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki dziewczyny za wsparcie :) Na szczescie moj maz ma wiecej dystansu i bardzo mnie wspiera. Mowi ze jak nie teraz to nastepnym razem wiec i ja nie przezywam tak porazki.

Wczoraj w koncu kupilismy pralke :D Dlugo nie moglismy sie zdecydowac jaka chcemy wiec wczoraj powiedzialam ze nie wracam bez pralki. Wczoraj ze znajomymi opilismy nowy dobytek (stad moja zaburzona tempetatura) a dzis ogarniam pom. gospodarcze i zaraz wjedzie moja nowa praleczka :)

reklama
Jak jestescie w temacie pralek, nam padla pralka miesiac po gwarancji jakies 2 miesiace temu. Byla 5kg zwykla, bez bajerow.
Mielismy szczescie w nieszczesciu bo tydzien potym jak padla byla wyprzedaz pralek z Samsunga - polowa ceny + 50miesiecy gwrancji gratis :D
Teraz mam 7kg z bardzo duza iloscia bajerow ;) gwarancja jest wiec czuje sie z nia bezpiecznie :)
I wreszcie zamiast 2 pralek piore raz a porzadnie :)

Ogolnie Bosch jest rewelacyjny! Mysle ze bedziecie z Niego bardzo zadowoleni :tak:
Polecam tez cala serie Aristona, solidny i dobry sprzet.

no a ja mam taka: https://www.otto.de/p/samsung-wasch...0-touren-359198857/#variationId=359203438-M24

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lisica myślę o tym krwawieniu, no nie mam pojęcia co to może byc, faktycznie na@ za wcześnie, ale nie wiem czy implantacje są aż tak obfite? Byc może.
Ritta dobrze że, masz wsparcie w mężu to ważne.
A ja dziś tradycyjny obiadek rosołek z makaronem, ziemniaczki kotlecik drobiowy surówka.

Bosch jest dobry.ja kupilam Bosch family line ze wsadem 7 kg.duzo wchodzi.jest funkcja dla alergikow.
Lisica trzymam kciuki.
Ja jeszcze w lozku leze.mam dola,znow nie potrafie sie z moim dogadac.nie pisze,nie dzwoni.

Iwonka fajna ta twoja pralka ale wieeelka.

Moja tez ma bajery, wyswietlacz i takie tam ale ja nie chcialam takiej duzej. Po pierwsze ze wzgledu na miejsce po drugie z praktyki wystakcza mi 5-cio kilowa.

Ada przykro mi ze nie mozesz sie dogadac ze swoim partnerem :( A ty kiedy testujesz ?

Ostatnia edycja:
Też myślę o boshu tylko ja potrzebuje duży wsad, pewnie z 7 kg.

Bella nie wiem, już wam przestaje marudzic. Spróbuję się dostać we wtorek do swojego gina, zobaczymy co powie. Jakie megablocs kupiłaś synkowi?

kochane specjalnie wlaczylam lapka żeby sprawdzić jak u was...
Ritta Inis jeszcze nic straconego...! jeszcze nie myślcie o wrzesniowkach bo @@@ nie ma wiec ja trzymam nadal za was kciuki!!!!!!!!!!!!!
a teraz glowy do góry!!! buzki usmiechniete!!!!!!!!!!! a ja przesylam podwojna, potrojna porcje Fluidkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry