reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Fuma ponoć przy takich zaburzeniach plamienie jest brunatne a ja miałam najpierw róż a teraz typowo krwista czerwień.

Iwonka zimny prysznic i piwko :-D

Ponoc powinno byc brunatne ale ja mialam wlasnie krwista czerwien.Tez najpierw myslam,ze to implantacja ale potem zbadalam progesteron a tam calkowity upadek.Ale nie upieram sie,ze u Ciebie to wlasnie to co u mnie,moze to cos innego.Czytalam tu gdzies na BB jak dziewczyna pisala o krwawieniu a to byla implantacja.Trzymam kciuki,zeby to bylo TO.

Ja jestem abstynetka, czasem napije sie Malibu ale to tak od swieta. Moj maz tez nie pije ale wiadomo jak to jest jak sie idzie na impreze z pracy... czuje ze ciezki dzien przed nim ;)

Odnosnie pralki, dla mnie wlasnie z tego powodu ze jest na 4 a ma byc 5ro ta 5kg byla stanowczo za mala. 7kg jest akurat.

Obiadek: piersi z kurczaka + ziemniaczki z koperkiem + pieczony kalafior :-D

Hej ja polozylam nadie i leczę sie w łóżku:) co do pralki to nam moja babcia kupila jak sie wprowadzalismy samsunga z systemem eco buble. Wsad 6 kilo bo jes wąska bo inna by nam nie weszla. Tez wzięliśmy gwarancje przedłużona i rozszerzona

Hej dziewczyny!
Ritta Inis :( Szkooooooooda, ale @ nie ma, to może, może... ;)

Mój też dziś leczy poandrzejkowego kaca... Strasznie go męczy :/
Idę mu zrobić rosół z kaszą manną - niedawno wstał...

A co do pralki - mamy małą, 4,5kg. Inna nie zmieściłaby nam się do łazienki...
Ale póki co wystarcza ;)

zalozylam przed chwila nowego maila i nowe konto na ovufriend. szkoda zeby mi sie wszystkie obliczenia w polowie cyklu skonczyly ;) zabieram sie za przepisywanie

reklama
Witam wszystkich w tą deszczową niedziele :-( , ja późno wczoraj wróciłam i późno dziś wstałam, po obiadku (był rosołek) a później będzie pizza własnej roboty mmmm już mi ślinka cieknie :-D

Ritta, Inis mimo że testy negatywne dalej trzymam kciukasy, aby te kreseczki szybko się ukazały :-)

Lisica oby udało Ci się umówić do gina na ten wtorek i żeby się wszystko wyjaśniło

Myszencja &&&&&& żeby @ nie przyszła i żeby była piękna beta :-)

Kobietko mocne kciuki za śliczny przyrost bety :-)

Miłego popołudnia kochane !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry