Kochane witajcie już wieczornie 
Ritta masz super męża i Wasza historia wzrusza mnie bardzo. Bardzo dobrze, że macie siebie na wzajem w zupełnie nowej odsłonie i teraz kiedy przeżywacie razem wzloty i upadki. Liczę bardzo na Twoje i reszty dziewczyn II kreseczki

)))))) Ale fajne jest to, że się nie załamujesz i myślisz do przodu

@ jeszcze nie ma więc nic straconego!!
Inis proszę Cię Kochana nie załamuj nam się! Tak jak
Bella pisała przychodzi rozczarowanie, zawód, ale trzeba się szybko z tego podnieść. I przed Tobą jeszcze wszystko nie jest jasne. @ jeszcze nie przyszła. Tyle nam dodawałaś pozytywnej energii tak samo Ty dostajesz ją od Nas wszystkich :*
Myszencja - zrób Betę - będziesz spokojniejsza
W ogóle wszystkie jesteście wspaniałe i powiem Wam zbliża się piękny czas, dla mnie już w sumie od teraz, bo cały grudzień był dla mnie zawsze magiczny. Ważne, żeby przeżywać każdy dzień pięknie, być dobrym - czynić to dobro i wejść w Nowy Rok z dobrym nastawieniem, z postanowieniami i być cierpliwym. To wszystko naprawdę bardzo pokrzepia

Życzę Wszystkim jeszcze II kreseczek w tym roku, ale najważniejsze, żeby przyszły one w ogóle - w odpowiednim dla siebie momencie. Zobaczycie jeszcze będzie o wiele piękniej i będziemy kiedyś wspominać nasze działania, przy których stawałyśmy na rzęsach, żeby zrobić te II kreseczki
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisica - mi się zdarzyły takie krótkie cykle, ale to po luteinie. Miałam brać od 16dc luteinę na wyregulowanie plamień i suma sumarum dostałam @ bardzo wcześnie 22dc. A następne 2 cykle miałam tak samo krótkie. Dopiero 4 cykl po tej luteinie wrócił do mojej normy. Przejdź się do lekarza jak Cię to martwi. BO może faktycznie to implantacja. Będzie dobrze!!;-)