reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U was w pracy też jest taki zapieprz końcem roku? Już z nadgodzin z ubiegłego tygodnia
mam 2 dni wolnego...

U mnie każdy koniec miesiąca jest ciężki.
Mam 17 nadgodzin za zeszły tydzień :szok:
Ale każde pierwsze 3 tyg. miesiąca są luźne... Odbieram sobie nadgodzinki i siedzę po 6-7h w pracy, a nie 8 ;)
Najgorsze zamknięcia miesiąca. Wszystko trzeba rozliczyć, bla-bla-bla...
A to już za mną. W piątek zamknęłam listopad. JUPI!

Właśnie piję sobie herbatkę wiśnia-migdał i spisuję pytania do dżina. Mmmmmmm! Jak fajnie pachnie.
Aaa i zrobiłam ciasto na pierniczki! Musi teraz dojrzeć i będę piekła w tyg. ;)
A jutro na obiad makaron z sosem grzybowo-koperkowym. Tak na szybko, bo mi się dziś kombinować nie chciało. Hihihihi.

Fimka ale pysznosci mniam.Ja jutro mysle zrobic zupke szparagowa.
Musze Wam sie pochwalic jaka sliczna Maz mi kupil dekoracje do akwarium dzisiaj.
$_12.JPG$(KGrHqN,!lsFI3iVbU8DBS(p57mIvg~~60_12.JPGbardzo lubie takie ozdoby

Załączniki

• $_12.JPG
    $_12.JPG
    46,3 KB · Wyświetleń: 75
  • $_12.JPG
    $_12.JPG
    54,9 KB · Wyświetleń: 79
  • $(KGrHqN,!lsFI3iVbU8DBS(p57mIvg~~60_12.JPG
    $(KGrHqN,!lsFI3iVbU8DBS(p57mIvg~~60_12.JPG
    58,6 KB · Wyświetleń: 105
Oooo! Śliwkę też bardzo lubię!! Mniam!

Mam takie:
śliwka kardamon.jpg almond cherry.jpg

Aschlee - dostałaś gdzieś szparagi o tej porze roku? WOW. U nas nie ma. A też bardzo lubię zupę krem ze szparagów. OJEJ! CZASZKA?!

Załączniki

• śliwka kardamon.jpg
    śliwka kardamon.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 102
  • almond cherry.jpg
    almond cherry.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Fimka no ba takie czachy ladnie wygladaja w akwarium;-) Pewnie u nas jeszcze mozna dostac bez problemu w wiekszym sklepie ale tylko te biale zielonych juz nie widzialam niestety.Ta herbatka wisnia z migdalem musi byc pycha

Ostatnia edycja:
Dzień dobry poniedziałkowo! ;)

Ameliee a jakie ogrzewanie jest w tym, na które się zdecydowaliście?

Pora zacząć nowy tydzień ;-) Życzę dużo siły!
Jak tam Ada, Ritta, Inis? @ brak?

Aa i ubierajcie się ciepło, bo ma być mroźno! Hu-hu-ha, idzie zima! :happy2:

reklama
Hej dziewczyny:P
Troszkę się wyspałam:-) dobrze ze nie trzeba było wstawać o 6;-)
Po 8 teściowa ma zadzwonić do ośrodka umówić nas na wizytę, Nadusia jeszcze śp, ja dziś obiadku nie muszę robić bo mam z wczoraj:-) wiec tylko przyjadę od lekarza i wygrzewam się z małą w łóżku:-)

Rita Inis jak ta, @ nie ma?
Anulka,Bleuberry, Anastazji jak się czujecie?

OOO Amaliee dawno cię nie było:-) ja też mówiłam do męża że to wydawanie kasy w błoto ale babcia się uparła, bo jej się pralka zepsuła 2 tygodnie po gwarancji... więc powiedziała że to ona płaci a my nie mamy nic do gadania:cool2:

My Andrzejki spędziliśmy w domku, bo ja jestem chora i nawet nie miałam ochoty a mój maż to by tylko w domu siedział...
Ale obiecał że w przyszły weekend jak się wykuruję to pojedziemy na lodowisko... :-psuperrrr:):-):-):-)

Wczoraj dzwonił mój brat z Angli, że wyjeżdżają 20 grudnia, ale samochodem bo jadą ze znajomym i pewnie dużej im to zejdzie jak samolotem:P Pytał czy mamy plany na sylwestra... czy gdzieś się razem wybierzemy...kurde pewnie ze bym chciała... ale ja nie jestem z tych co w sylwestra miała bym podrzucić dziecko teściom... pewnie ostali by i sie jeszcze cieszyli, ale to wiadomo...nie nieeee... jakoś bym nie umiała... i po 2 do już w ciązy będę to raczej % go spędzać nie będę:)) chyba że z Picolo:)

Miłego dnia zyczę:)

Ps... Fimka...u mnie na termometrze -3 ...:( brrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry