Hej dziewczyny

Troszkę się wyspałam:-) dobrze ze nie trzeba było wstawać o 6;-)
Po 8 teściowa ma zadzwonić do ośrodka umówić nas na wizytę, Nadusia jeszcze śp, ja dziś obiadku nie muszę robić bo mam z wczoraj:-) wiec tylko przyjadę od lekarza i wygrzewam się z małą w łóżku:-)
Rita Inis jak ta, @ nie ma?
Anulka,Bleuberry, Anastazji jak się czujecie?
OOO Amaliee dawno cię nie było:-) ja też mówiłam do męża że to wydawanie kasy w błoto ale babcia się uparła, bo jej się pralka zepsuła 2 tygodnie po gwarancji... więc powiedziała że to ona płaci a my nie mamy nic do gadania
My Andrzejki spędziliśmy w domku, bo ja jestem chora i nawet nie miałam ochoty a mój maż to by tylko w domu siedział...
Ale obiecał że w przyszły weekend jak się wykuruję to pojedziemy na lodowisko...

superrrr

:-):-):-)
Wczoraj dzwonił mój brat z Angli, że wyjeżdżają 20 grudnia, ale samochodem bo jadą ze znajomym i pewnie dużej im to zejdzie jak samolotem

Pytał czy mamy plany na sylwestra... czy gdzieś się razem wybierzemy...kurde pewnie ze bym chciała... ale ja nie jestem z tych co w sylwestra miała bym podrzucić dziecko teściom... pewnie ostali by i sie jeszcze cieszyli, ale to wiadomo...nie nieeee... jakoś bym nie umiała... i po 2 do już w ciązy będę to raczej % go spędzać nie będę

) chyba że z Picolo
Miłego dnia zyczę
Ps...
Fimka...u mnie na termometrze -3 ...

brrrr