reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Kobietki:)

U nas zaczyna się gorący okres starankowy:D

Ritta kurczę szkoda, że tempka spadła, bo liczyłam na II u Ciebie:( Ale masz dobre podejście, życzę, żeby wam się w przyszłym cyklu udało, do trzech razy sztuka:tak:

Katka to teraz tylko czekać na takie piękne krechy na teście ciążowym:)

U mnie temp. od 3 dni taka sama, lecę dzisiaj kupić testy ovu, mam nadzieję, że trafimy z czasem:)

reklama
Witajcie.
Wszystkiego może nie nadrobie, ale cały czas śledziłam wątek.

Ritta - przykro mi. Trzymam kciuki za następny cykl. No i kochana jak zwykle zdrowe podejście plus ogromne szczęście ze na wsparcie męża możesz liczyć . Wysyłam fluidki oby wszystko teraz sie udało! ;)

Inis - gdzie sie podziałaś? Kochana @ nie ma to jeszcze jest nadzieja!
Ej głowa do góry!! No i Kochana Ty wczoraj imieninki miałaś, jeżeli znów nie pomysliłam osób. Więc życzę Ci wiary, siły, wytrwałości, uśmiechu na twarzy mimo że czasem o niego trudno, szcześcia, i zdrówka! ;) :*

Kobietka - ? Jak sie czujesz? Wszystko dobrze?

Katka - no to dziś sie wygrzewaj kochana, ja muszę dziś jakiś obiadek zrobic.. Myśle może jakaś zupa..

Przepraszam że wszystkim nie odpisze. ;) wybaczcie.

Ja dziś pierwsza wizyta.
Wczoraj czułam sie jak nowo narodzona. Pan K wczoraj wziął wolne..
Nudności mam cały czas.. Zobaczymy co dziś sie dowiem.
No i idę zjeść śniadanie. ;)

Fluidki Wam wysyłam!!!
I ściskam mocno!!! ;)

Ritta ale Ty nie masz jszcze @??? Podobno w dniu zagniezdzenia temp spada a nastepnego dnia jest znowu wysoko, moze akurat ;)

Zachcialo mi sie musli... mysle a co tam takie musli, naladowalam pelny talerz i teraz tego przemeczyc nie moge... za duzo!

Zabieram sie za chwilke za dekoracje okien :) wkoncu za kilka dni Mikolaj ;) w zeszlym roku mialam jako pierwsze przystrojone okna w tym roku ostatnia :cool: nie mam takiego zapalu...

Blueberrry super, że już dziś wizyta:tak: Zdaj nam koniecznie relacje, powodzenia:))

My dzisiaj z moim będziemy mieli zakupowy dzień, więc też jakieś nowe świąteczne dekoracje na pewno dokupimy:) I przede wszystkim "gwiazda betlejemska" jest na liście to taki mój grudniowy "must have.." hehe:-)

Ritta ale Ty nie masz jszcze @??? Podobno w dniu zagniezdzenia temp spada a nastepnego dnia jest znowu wysoko, moze akurat ;)

Iwonka ale temperatura spadła mi do podstawowej a nie tylko trochę. Poza tym dziś 15 dpo więc zagnieżdżenie nierealne.
Z obserwacji moich poprzednich cykli wiem, że @ dziś, najpóźniej rano.
Ja nie lubię łudzić się jeżeli wszystkie logiczne argumenty przemawiają za jednych. Głowa do góry i działamy dalej :tak:

Blue dziś pewnie zobaczysz swoją fasolkę :-) Kciuki zaciskam za wizytę &&&&&&&

Iwonka ale temperatura spadła mi do podstawowej a nie tylko trochę. Poza tym dziś 15 dpo więc zagnieżdżenie nierealne.
Z obserwacji moich poprzednich cykli wiem, że @ dziś, najpóźniej rano.
Ja nie lubię łudzić się jeżeli wszystkie logiczne argumenty przemawiają za jednych. Głowa do góry i działamy dalej :tak:

Blue dziś pewnie zobaczysz swoją fasolkę :-) Kciuki zaciskam za wizytę &&&&&&&

Mocno stąpasz po ziemi. ;)
No i popieram taką postawę ( ja to niby Stąpam, ale czasem sie odrywam, wtedy mój maż znów mnie oblewa zimną wodą) ;)

Mam nadzieje że zobaczę, bo właśnie tu jest ta nie pewność jak oni przeprowadza ta pierwszą wizytę..
Czesto pierwsza wizyta to masa testów, i badań a kolejna to usg. Ale trzymam kciuki za usg dziś.. Bo to w końcu z wyliczeń 10tc.

A co do ozdób, to ja wczoraj szalałam,
A moja mama wariowała, bo piekąc ciasto śpiewała pełna para kolędy :D
Szał !

Blue tak już mam. Ścisły, analityczny umysł :sorry2:

Dziewczynki, w weekend kupiłam spódniczkę z elementami niebieskiego i chcę dokupić jakiś ładny wisiorek. Znalazłam coś takiego, co myślicie ?
srebrny-naszyjnik-joy-me-ab-s-000-swa-qncl202.jpg

Załączniki

• srebrny-naszyjnik-joy-me-ab-s-000-swa-qncl202.jpg
    srebrny-naszyjnik-joy-me-ab-s-000-swa-qncl202.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry