reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny daje testy do oceny, dziś mój 16 dc wydaje mi się że ovu była w 14 co o tym myślicie? 20131202_075246.jpg

Załączniki

• 20131202_075246.jpg
    20131202_075246.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 77
O kurcze, Katka, piękne Ovu-krechy ;) Ale się fajnie wstrzeliłaś, tylko 4 testy zuzyte? SUPER!
Stawiam na 14dc., później kreska bledsza była. A teraz trzymam mocno &&& Oby sie udało! :)

Czesc

katka wydaje mi sie ze w 14 dniu :)

Ja sie nie wyspalam... dalej mam bole karku, wezly chlonne powiekszone a zdrowa jak ryba...

Starszy juz w szkole, mlodszy ma jeszcze 20 minut i musze go do przedszkola obudzic.

U Nas raczej mrozik nie grozi, dzsiiaj ma byc duzo sloneczka i +9*C :-D Jutro +10* no a potem +5, nie ma zle jak na poczatek grudnia :)

Mi dzisiaj tempka poleciala w dol na 36,44 (13dc) dawno juz taka niska nie byla :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny.

U mnie jak się spodziewałam temperatura spadła na łeb na szyję więc nie pozostawia złudzeń. @ dziś wieczorem, najpóźniej jutro rano.
Ale nie ma tego złego. Jestem gotowa na kolejny cykl. Mam spory zapas wiesiołka, mam testy ovu i oczekiwanie minie szybciej bo będą święta, sylwester więc głowa zajęta czym innym.

inis gdzie jesteś ? Wracaj do nas.

Witam się w ten mroźny poranek (u mnie -6 :-( ) ja jeszcze w łóżeczku z kawusią :-) jedna córa już w szkole zaraz drugą wygonię, potem małe zakupy i pisanie pracy, a tak mi się nie chce że coś okropnego dziś mam 15dc a ostatnio koło 18dc miałam owulację i nie mogę się skupić na pisaniu bo wyczekuję czy to ten dzień :-P a miałam się nie nakręcać ...

Inis, Ritta i jak tam?? Mam nadzieję że @ brak :-)

Lisica a jak tam u Ciebie???

Katka mi też wydaje się że pozytywny jest w 14dc ;-) &&&& oby zaskoczyło

Kobietka jak się czujesz??? Czekamy na drugi wynik bety :-D

Miłego dnia kobietki :-****

Rita uwielbiam twoje podejście. Nie świrujesz tak jak ja:)
Super że masz wsparcie w męzu, to jest najwazniejsze:) Aleee kochana jestem pewna że na nartach już szaleć nie będziesz:]

Nooo mi też sie wydaje ze to był 14 dc...:)
przytulanko było przedwczoraj wieczorem, wczoraj rano i po południu:P
wymęczyłam mojego męza:)

Kupie dziś ten termometr z ciekawości... i spróbuje mierzyc...

Ogólnie to sorry za jakośc zdjęcia le robione z mojego złomowatego telefonu:)
Kurdee ale jak by się udało aleee bym miała super prezent pod choinkę:):)
masakra...
teraz tylko czekać:D
Ale do tej pory podchodziłam do tego tak na luzie... teraz tylko nie dać się zwariowac:) i spookojnie czekac:D i kontynuować przytulanki :P

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki.
U nas zimno, ale śniegu brak. Ja jeszcze kilka dni w domu jestem, więc dalej luz psychiczny.
Ja się tak zastanawiam czemu moja temp. nie rośnie było tak pięknie dalej mam 36,6 tak samo jak wczoraj. Od wczoraj mierze innym termometrem, bo synuś mi rozbił ale kupiłam z tej samej firmy taki sam nawet w tej samej aptece.
Lisica jak tam uspokoiły sie te plamienia.
Ritta brawo za postawę:tak:
Iwonka temp. chyba spada przed owulacją, a potem jest skok,

reklama
Witam was dziewczynki.
U nas zimno, ale śniegu brak. Ja jeszcze kilka dni w domu jestem, więc dalej luz psychiczny.
Ja się tak zastanawiam czemu moja temp. nie rośnie było tak pięknie dalej mam 36,6 tak samo jak wczoraj. Od wczoraj mierze innym termometrem, bo synuś mi rozbił ale kupiłam z tej samej firmy taki sam nawet w tej samej aptece.

Ballaa dlatego jest niska. NIE WOLNO zmieniać termometru w trakcie cyklu. Nie ma znaczenia, że jest tej samej firmy ale to nie ten sam.
Nie przejmuj się i mierz dalej. Moment owulacji już wychwyciłaś :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry