reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
@ brak. Troche sie boje bo mialam znieczulenie u dentysty i rtg a nic nie powiedzialam ze moge byc w ciazy.a przy rtg sie pytali czy jestem w ciazy a ja im powiedzialam ze chyba nie.nie dali mi fartucha ale to bylo rtg zebow i dali mi sliniak.

Ritta super podejscie....trzymam mocno kciuki zeby sie udalo jak najszybciej. &&&&&&&&&&&&&&&
Inis gdzie jestes jak tam testowanie? Dalej trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Iwonka ja tez dopiero dzisiaj planuje sie wziac za przystrajanie okien jakos nie mialam do tego weny do tej pory;-)

@ brak. Troche sie boje bo mialam znieczulenie u dentysty i rtg a nic nie powiedzialam ze moge byc w ciazy.a przy rtg sie pytali czy jestem w ciazy a ja im powiedzialam ze chyba nie.nie dali mi fartucha ale to bylo rtg zebow i dali mi sliniak.

Ada chyba oszalałaś. Nie obraź się, ale życzę Ci żeby @ przyszła. Ja nie darowałabym sobie że naraziłam moje dziecko na to, że może urodzić się z wadami (a znam taki przypadek bo kobieta też nie chciała się przyznać).

Chyba sprawie sobie pod choinkę choć tani nie jest :dry:
Srebrny naszyjnik - JOY ME (QNCL202 - 47538) - YES

Ja jak byłam u dentysty w lipcu, na kontroli to jak zdjęcie robili, i wiedziałam ze w ciazy nie jestem to pani i tak mi dała osłonę taka jak dla kobiet w ciazy, bo powiedziała, ze na zimne trzeba dmuchać.
Oj Ada, Ada, czemu nie powiedziałaś?
Przecież @ brak, a pewna nie jesteś ze nie jesteś. :?

Ritta
Tani nie jest, ale ładny i powiem warty. ;)

Witajcie !

Widze ze swiąteczny nastrój zapanował tu na dobre :) Ja nie jestem w stanie na razie myśleć o jakichkolwiek przygotowaniach bo złapało i mnie niestety angina ledwo oddycham bół gardła niesamowity a tu 5 dni do testowania boję się używać leków ratuje się domowymi sposobami ale widze ze daleko na tym nie pociągnę :)

Ritta co ja bym dała żeby mieć Twoje myślenie podziwiam Cię !!

Czesc Dziewczyny !

Ja oczywiscie znowu zacofana jestem i musze nadrobic weekend :( ale zanim poczytam wszystko witam sie bo pozniej pewnei bedzie ciekzo :(

Wychodzi mi 8 i napierdziela mnie jak nie wiem :(:( do tego zatkane zatoki - poprostu miodzio !!!! :O:O:O

Ritta, inis - z tego co wiem to @ jeszcze nie ma wiec ja mocno mocno trzymam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja poki co nic nadzywaczjnego nie czuje, ale jescze troche do testowania wiec albo nic nie bedzie albo poczuje cos pozniej ;) Przeczucia raczej na nieee, przez ta nadrzere ! br...

U mnie w pracy nastrojowa muza juz leci , swieta kroluja :O

pozdrawiam Was i juz biore sie za czytanie ! odezwe sie :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry