reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ogrzewanie z kotła gazowego. Opłata rozłozona na czynsz stały...

Ja tez mam gazowe. Z pieca dwufunkcyjnego, więc sami sobie regulujemy, kiedy i jak ciepło ma być. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Ogrzewamy mieszkanie 56m2 i w porze zimowej opłaty to 180-190zł/m-c, a latem 70/m-c. W tym grzejemy też wodę.
Wcale nie jest tak drogo :)

reklama
hej dziewczynki :-) moja szlachetna paczka pomału zmierza ku końcowi więc będę częściej bywała :tak:
przede wszystkim tuulę mocno dziewczyny którym nie powiodło się w tym cyklu :-( świąteczna atmosfera zdziała cuda i zobaczycie że w kolejny rok wejdziecie już w dwupaku :tak:

domka zdrówka!
iwonka-biedrona ja wlaśnie dzisiaj wyciągnęłam karton z ozdobami.. muszę wszystko przejrzeć i zdecydujemy co dokupimy ;-)
kobietka dużo zdrówka i wszystko się poukłada! :tak:
paulamc tylko uważaj żeby się z tego coś gorszego nie rozwinęło - bo wtedy te lżejsze antybiotyki mogą nie pomóc i będzie trzeba coś mocniejszego brać :-( może lepiej niech lekarz cię osłucha i sprawdzi jak twój stan :-( zdrówka!!!

dzisiaj pierwszy raz w radio leciała świąteczna piosenka :-D uwielbiam magię świąt i wierzę mocno że w święta nasze staranka przyniosą zamierzony efekt :-D:-D:-D a dzisiaj po południu uiekam do miasta na zakupy i pewnie jakiś świąteczny gadżet albo ozdoba wpadną do koszyka :-) miłego dnia laseczki ;-)

Amaliee ja tez mam gazowe, chwale bardzo :) moi rodzice tez maja gazowe i tez chwala. W poprzednim domu ogrzewalismy weglem - koszmar....
Z gazem jedynie trzeba pilnowac zeby nie grzac niepotrzebnie. Ja mam ustawione caly czas na 22*. Na noc wylaczamy, maz jak idzie do pracy wlacza ogrzewanie. Przy takiej temp. woda jest rowniez ciepla no ale wiadomo jak sie wszyscy prysznicuja to trzeba wody dogrzac. Latem grzejemy tylko wode. Nie bede pisala o oplatach bo w DE sa inne oplaty niz w PL.
Ale sama woda wychodzi latem max 30m3, zima podczas mrozu max 300. Powierzchnia grzewacza 120m2.
Mi do pelni szczescia brakuje kominka ;) moze kiedys ;)

Ada to nas nastraszyłaś. Ja też myślałam że się w tym cyklu staraliście.

Amaliee wiem że jest niewielki, 2,5cm ale i tak mi się podoba.

Aschlee prosiłaś wczoraj o opinie filmu. Więc zwolenniczką filmów dla dzieci nie jestem :-D. Nie był najgorszy ale widziałam lepsze ;-)

Kobietka kciuki za betę &&&&&&&

ja mam forum w Operze.jest przycisk odpowiedz lub gdy chcesz zacytowac to pod postem uzytkownika ktorego chcesz zacytowac masz przycisk z cudzyslowiem.zjezdzasz na dol i masz pole do komentarza.tylko czasem nie wchodzi post.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry