reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I to i to jest fajne. Ale chyba posłucham buble. Niech sama wybierze co chce.to prezent na urodziny. I to prawda staramy sie nad wyrost dogodzic dzieciom. Edukacji ma w domu multum;-)

Ameli ten bankomat też fajny.;-)

Fajnie fajnie,wszystko cacy. W koncu dojdzie do tego ze kupie jej barbi;-//
Musze to przemyslec;-) dziekuje;-)
Narazie mykam do pierogów

Amaliee zgadzam się, przede wszystkim trzeba dobrać zabawkę do dziecka bo każde ma inne upodobniania. No i trzeba wypośrodkować, trochę zabawek edukacyjnych i trochę typowych do zabawy.

Co do spełniania marzeń, moja córka zapragnęła mieć Furbiego. Mamusia spełniła marzenie dziecka i kupiła zabawkę za 300 zł.
Zabawa trwała 2 tygodnie a teraz Furby pięknie zbiera kurze na półce. Drugi raz bym nie kupiła tej zabawki i nie polecam.

Hej dziewczynki własnie niedawno wróciłam od lekarza, dobrze jednak ze dziś nie muszę gotować obiadku...
Lekarz co mnie badał tydzien temu jakiś niedorozwinięty.... a mianowicie...
poszłam dziś z Nadią do jej lekarza i przy okazji wzięłam swoją kartę zeby mnie też zbadała bo babka jest konkretna... co się okazało...Nadusia zdrowa to super:) a ja?

Przecież pani ma zapalenie oskrzeli. I antybiotyk!
Czekałam tylko aż Nadia z tesciową wyjdą z gabinetu i powiedziałam jej że staramy się z mężem o dziecko i czy ten antybiotyk nie jest szkodliwy to odrazu powiedziała ze dobrze ze wspomniałam i zmieniłą mi antybiotyk bo tamten zawierał coś....że kończyło sie na....cyline... nie pamiętam już... dała mi Augumentin i do poniedziałku jestem w domku:)

Myślę, że wszystko trzeba kupować z umiarem, bo zabawki edukacyjne jak i te nie edukacyjne rozwijają dziecko(te nieedukacyjne rozwijają wyobraźnie, a ta też się przydaje w późniejszym życiu:tak:), prezenty trzeba też dobierać pod wiek dziecka wiadomo co innego dla 4, a co innego dla 8 latki:)

Ritta dzieci chyba tak mają, że za długo się jedną zabawką nie bawią, równie dobrze mogliście kupić coś sami od siebie i też by się tym nie bawiła, nie ma reguły:)

Tutaj jest ten reportaż:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jak-wybrac-dobry-prezent-dla-dziecka,107382.html

Ostatnia edycja:
Z prezentami na szczescie nie mam problemu bo oboje zarowno jak 4ro latek i 6latek (9tego grudnia ma juz 7 latek) kochaja klocki Lego i takowe dostana :) Gier edukacyjnych i planszowych maja az za duzo.
Ale co ja moge jeszcze od siebie polecic to Puzzle. Jak dam mlodym paczke puzzli to mam ich pol dnia z glowy az uloza a bron Boze zebym im pomogla ;) nie chca i koniec :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry