reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iwonka fajnie że ci się udało, mnie niestety nie:-( a ciekawa byłam czy wyznaczył by mi dzień owulacji.
Mnie dzis zimno spac mi się chce. Uśpiłam młodszego, i położyłam się na godzinkę w salonie pod kocykiem, tak przyjemnie było. Mam nadzieje że nie chodzi za mna jakieś choróbsko. Teraz pije kawkę, dochodzę do siebie, pewnie zaraz będę budowac z chłopakami z klocków albo będziemy puzle układac.

Dziewczyny, na OvuFriend, jakby coś to program sam zaznacza ovu tak?
Mi się pewnie już kreski pozioma i pionowa nie pojawią, ale pytam z ciekawości :)
Wydaje mi się że, tak ale ja niestety nie dorwałam do tego momentu, bo już kazali płacic abonament, a byłam dokładnie 14 dni, nie wiem dlaczego, nie mogłam byc całego miesiąca. Teraz jestem na enpr. ale tam na pewno nie pokazuje.

Bella ja dzialam na laptopie i mamy router a wiadomo ze routery maja zmienne IP. Jedno konto zakladalam na Operze, drugie z nowym mailem na chromie. Udalo mi sie bez problemu. Mialam tak dziwnie ze skonczylaby mi sie licencja akurat w polowie cyklu.

POwiem szczerze ze sie zdziwilam bo myslalam ze ta wersja bezplatna nadal bedzie dzialala ale w ograniczonych unkcjach a tu klops bo nie dziala wcale.
Ale, mozna tez zalozyc konto na 28dni.pl tyle ze mi to nie udaje sie. Tez misieczny, darmowy abonament i duzo fajnych bajerow.

Udalo mi sie to konto zalozyc - problem mialam z zalozeniem nicku bo jakims cudem wszystkie pozajmowane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry