reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Czesc
Rita inis nie ma @ wiec nic straconego!!! Glowa do gory!!!

Ja sie dzisiaj za chwile rozlece... o 1 poszlam spac, o 5 moj wrocil wstalam o 9.30 niedosc ze z bolem glowy to dodatkowo (chyba jako bonus) boli mnie brzuch i prawy jajnik... oszaleje... zrobie sniadanie i ide dalej spac.

Milego dnia

reklama
Iwonka na pocieszenie powiem, że czuję się podobnie. Spałam może z 3 godziny, brzuch dalej boli... Idę poprasowac trochę i o 13 do swoich rodziców pojadę...

Ritta, Inis przykro mi przytul.gif tulam mocno ale tak jak dziewczyny pisza poki nie ma @ nic straconego.
Iwonka to ja mocno trzymam kciuki za piekna wpadeczke;-)

Załączniki

• przytul.gif
    przytul.gif
    7 KB · Wyświetleń: 79
Anulka powiem ci ja też ostatnio miałam nerwowe dni i widzę sama po sobie że lepiej czasami wyluzowac, bo potem nie potrzebne zgrzyty. Dzis wyluzowałam no i miło od rana. Wiem wy kobiety w ciąży macie gorzej to nie wasza wina tylko wina hormonów:-)
Lisica dziwne to twoje plamienie, mówisz że chlusnęło wczoraj? I jeszcze te mdłości hm ?

Bella chlusnelo żywa krwią wczoraj wieczorem, w sumie to aż po nodze pocieklo. Ale na noc założyłam podpaske i czysta. Jak podcieram to jest krew, tylko dziś znów widzę w niej śluz.

reklama
Do góry