reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
domka kochana głowa do góry!!! grudzień bedzie nasz! mmm a jak fajnie się działa jak w tle piosenki świąteczne i lampki choinkowe połyskują!!! także nastawiamy się na święta jak nic!! a w styczniu wysyp :-) moja mała ma w styczniu roczek więc mam cichą nadzieję że w grudniu się uda i w styczniu już będzie fasolinka w brzuszku :tak: miłego dzionka!

edit iwonka samych szczęśliwych chwil dla syncia i spełnienia marzeń :-)

reklama
Nie no spoko. Pierwszy cykl byl najgorszy,teraz jest lepiej;-) damy rade.
Za Ciebie katka trzymam kciuki bo ty testujesz niedługo?;-)

No testuje, i mam nadzieje ze to wkońcu to.... z tamtym cyklem było tak że miało prawo się nie udać bo mąz w delegacje jeździł, kłóciliśmy sie i nie kochaliśmy się za wiele:P

a teraz jest cały czas w domku...więc przytulamy się kiedy to tylko możliwe.... :P

Zatestowała bym juz dziś ale wiem że to nie ma najmniejszego sensu...

Iwonka-Wszystkiego Najlepszego dla Synka....

Ja też nawet tego nie komentowałam wczoraj jak mi kolezanka powiedziała to powiedziałam ze fajnie i spoko i zmieniłam temat;/ bo to jest normalnie załosne...

Katka poczekaj ztestem,masz jeszcze 6 dni;-) trzymam&&&

BELLA chalo a jak tam u Ciebie?

Naszło nas i chyba w ty roku postawimy żywą hoinke;-) pierwszy raz. Bo m mowi ze moze dzidzi bedzie w przyszłym roku to nie bedzie jak z zywa. Kurde nie wiem czy nie przerwac staranek bo chcialam w lato dzidzi a tak znowu bedzie moze blizej zimy....

Hej dziewczyny, dopiero zaczynam powoli Was nadrabiać. W weekend przeglądałam pobieżnie co pisałyście, bo jestem od Was uzależniona, przyznaję bez bicia. :-D

Mój weekend był szalony, czuję się tragicznie. Sporo czasu spędziłam w poczekalni na pogotowiu dentystycznym, ósemki dają o sobie znać. Przed chwilą wzięłam trzecią dawkę antybiotyku a to nadal boli, chociaż już da się wytrzymać (mogę bez bólu przełykać ślinę, czekam na możliwość gryzienia pokarmów) :-) Dostałam leki i NIC przeciwbólowego więc się męczę, bo nie chciałam bez konsultacji żreć ketonalu - strasznie nie lubię ładować w siebie leków jak cukierków. Brr...

Zaraz doczytam resztę Waszych postów. Jak samopoczucie na początku tygodnia kochane? Na jakim etapie przygotowania do Świąt? U nas już choinka stoi (sztuczna) ale ozdoby i lampki na okna jeszcze w pudełkach. Kiedy przystrajacie mieszkanka? :-D

Wiecie co Wam powiem na pocieszenie? A powiem Wam, że wątek nazywa się starania od jesieni, więc na dobrą sprawę od... września? Października? To są 3 miesiące tylko a zafasolkowanych jest już 13 dziewczyn od nas! :-D Narzucamy ekspresowe tempo :) Zobaczycie, że niedługo lista będzie jeeeszczeeee większaaa :-D

Kurde u mnie leje deszcz i slisko na drodzę, a zaraz muszę dzwonic do ośrodka i rejstrować Nadię, biedna ta kaszlała w nocy że spać nie mogłam... tylko strach siadac za kierownice...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry