Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Buble ksiażki Camili Lackberg to takie kryminały ale bardzo lekkie.Cała seria jez takze polecam bo super odstresowywuje az od ksiazki sie nie chce odcj=hodzic;-)
Katka dobre od razu mi sie humor poprawil z rana Inis przepraszam ze dopiero teraz ale dopiero wstalam.Jak chcesz to oczywiscie mozemy testowac razem Tym razem musi sie udac Domka jak na razie chcesz kupic taki zeby sprawdtic czy dziecko wogole sie zainteresuje to nie musi byc wejscia USB . Moja prawie po calych dniach siedzi ostatnio nawet do sklepu nie chciala isc a juz jak Tata siadzie na chwile zeby sobie cos pobrzdekac to wielka awantura
Bubbles witaj :-) ja polecam ksiazke paryskie dzieci nie grymasza:-) swietnie lekko napisana. Ja czytam :-) albo ciezarowka przez 9 miesiecy ta to juz wogole swietna:-)
Fimka ja ciągle podglądam twój wykresik ;-)
Temperatura szaleje chyba przez szalejący progesteron. A ovufriend po prostu zgłupiał Będziemy przywoływać twoją @