Dzień dobry kochane! Jak samopoczucie dziś?
Ja właśnie zasiadłam przy kawusi po mega ciężkim tygodniu, zapraszam do stołu
Zobacz załącznik 598750
No więc tak...
Ritta, kochana, wywinęliśmy numer. A w zasadzie ja i przyznam nieśmiało, że jestem z siebie dumna. Badania na pewno nie zostaną dziś wykonane... trudno, powiecie, że jestem jak bydle niewyżyte ale chciało mi się

więc uwiodłam chłopa mojego, wcale bardzo nie protestował. Za nami 3 cykle starań "dopiero" więc tragedii nie ma, łatwiej zrobić badania jak będę miała @ - przynajmniej nie rzucę się na własnego faceta

A na razie hmm...

no jest jak jest. Wiem, siara

A poza tematem - u nas też tylko Mój gotuje. Taki mamy podział obowiązków od zawsze i póki co się sprawdza. Brr... dla mnie max gotowania to woda na ziemniaki
Monarti - my też będziemy działać w ten weekend także łączymy siły
Amaliee - jak dzisiaj ból po zębie, trochę lepiej? Trzymam kciuki kochana, żeby się szybko leczyło. U mnie nadal rzeźnia ale antybiotyk ten sam co Ty. Na ile dni masz przepisane? Ja miałam na 4, brałam 5.
Aschlee - mamy znów podobne terminy testowania jak widzę... to jak będzie?

Katka - jak samopoczucie? A przez głupią znajomą się nie denerwuj, ani nikt jej nie prosi o decydowanie o Twoim życiu ani to do niej nie należy

Twoje dzieci Ci kiedyś podziękują za dobre dzieciństwo i starania a jej... no cóż. Nikomu nie życzę źle
Adelo - moja mama miała podobną diagnozę (podejrzenie) jak Ty, wszystko poszło dość szybko, przeszła jakiś zabieg (nie pamiętam szczegółów niestety) wiem, że po miesiącu było już wszystko ok. Też miałyśmy czarne scenariusze a wyszło na to, że wszystkie badania były zwyczajnie rutynowe. Podobno markery zaleca się robić dla pewności

Będzie dobrze kochana, ważne, że jesteś pod opieką lekarza... a jak się czujesz? Kompletnie się nie martw! Zobaczysz, że będziesz miała dobre wyniki
blueberry - kurcze, w końcu jesteś. Martwiłam się. Jak się czujesz? Super, że wszystko okej. A po wizycie 23 dostaniemy fotkę...?

Chciałabym zobaczyć, nie wiem czy jest taka możliwość