reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chodzę wściekła i rozżalona, mąż rozkłada ręce i się nie odzywa bo wystarczy że na mnie spojrzy a już dostaje burę. Patrzeć na siebie nie mogę bo mnie tak wysyfiło (daaaaaawno nie miałam takiego wysypu), nawet ochoty na seks nie mam... Tzn. może mam ale się boję :sorry: że po nim znów zacznę krwawić.
Dlatego też mało się odzywam na forum bo nie chcę wam smęcić. Poza tym jestem tak zmęczona, że ledwo patrzę na oczy a zasnąć nie mogę... Bezsenność to najgorsze co może być.

reklama
Dziękuję Ci Fimka i Wam wszystkim :) trochę się przeraziłam teraz tą możliwością pęknięcia, ale w sumie dobrze być tego świadomym. A czy pod wpływem ruchu fizycznego mogłaby pęknąć? BO jeśli trzeba uważać z wysiłkiem, to muszę sobie odpuścić na razie moje tany, tany :/

Lisica <przytulam>

Lisica - powtórz dla własnego spokoju.
Amaliee - strasznie Ci współczuje :(

Wizyta u gina mnie uspokoiła wszystko jest w porządku w prawym jajniku widoczny pęcherzyk czyli owu na dniach ?
Krwawienie spowodowane osłabieniem i antybiotykami a już miałam czarne wizje.

Witam się:)

Dziewczyny pierwsze co to teraz już oszaleje doszczętnie! Zobaczcie co się dzieje z moją temperaturą!

Przepraszam wczoraj za to moje zdanie z doskoku ale kurde przestraszyłam się wzięłam telefon i w kiblu pisałam do was żeby m nie widział bo on nie lubi jak On jest w domu i ja na forum siedzę hehe:)

A mianowicie wczoraj koło 20 poszłam do toalety siusiu .. patrze na majtki a tam sluz mało go ale był... zrobiłam siku, podcieram się a tam go pełno... TAKI SZKLISTY JAKBY PRZEŹROCZYSTY ROZCIĄGLIWY.. I Potem jak się kochałam z m... było go też pełno...

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobietki.
Dawno mnie tu nie było, no ale samopoczucie, masa spraw nie pozwalało na bycie aktywną.

Pierwsze co napisze
BELLA GRATULACJE!
Spokojnych 8 miesięcy!
Aby bąbelek dobrze sie rozwijał! :*

Adelo
Przytulam mocno, i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skończyło, i abyś pozbyła sie zmartwień! ;)

Katka
Ja taki śluz to mam ciążowy.
Ale niechcę Cię na nic nakręcać.

A teraz tyci o mnie tylko.
9.12 byłam na badaniach.
Wszystko w normie, a żelazo mam w nadmiarze, plus waga jest prawidłowa.
Co do reszty wyników dowiem sie na kolejnej wizycie, bo trzeba było je wysłać do Labo.
Teraz czekam na 1usg 23.12, a potem mam dopiero tutaj 6.01 a potem spotkanie z położną..
Wiec przyzwyczajam sie do tego systemu oczekiwań.

Ściskam Was mocno!!
I fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~!

reklama
Witajcie Kobietki.
Dawno mnie tu nie było, no ale samopoczucie, masa spraw nie pozwalało na bycie aktywną.

Pierwsze co napisze
BELLA GRATULACJE!
Spokojnych 8 miesięcy!
Aby bąbelek dobrze sie rozwijał! :*

Adelo
Przytulam mocno, i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skończyło, i abyś pozbyła sie zmartwień! ;)

Katka
Ja taki śluz to mam ciążowy.
Ale niechcę Cię na nic nakręcać.

A teraz tyci o mnie tylko.
9.12 byłam na badaniach.
Wszystko w normie, a żelazo mam w nadmiarze, plus waga jest prawidłowa.
Co do reszty wyników dowiem sie na kolejnej wizycie, bo trzeba było je wysłać do Labo.
Teraz czekam na 1usg 23.12, a potem mam dopiero tutaj 6.01 a potem spotkanie z położną..
Wiec przyzwyczajam sie do tego systemu oczekiwań.

Ściskam Was mocno!!
I fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~!

Blueberry kochana jestes! Gdzie ty się podziewałaś!??? Napisz jak się czujecie!?
Dziękuje;-* Jednak jakaś iskierka nadziei jest, chociaż nie chce szalec:)
Wczoraj dałam popis, dziś jestem mądzrzejsza:D A to wszystko dzięki najwspanialszym dziewczynom jakie poznałam na forum, szkoda ze to tylko wirtualnie!:(

No i Rita też tu się kłaniam Ku Tobie, twoje rady wczoraj dały mi dużo do myślenia.! Skasowałam na ovu te pozytywne testy owu bo mogłam je źle occzytać i dałam sobie w ustawieniu że jednak ten cykl 35 dniowy!! I proszę nawet owu wyznaczył mi owulacje! Tak jak myślałam!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry