Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) atmosfera, bombki nas atakują, Mikołaje prześladują ze swoimi worami...

Pomyślcie jaką fajną grupę tworzymy 

Katka radze Ci wrzucić na luz, bo robisz się chamska i bezczelna.
Mam ci przypomnieć, ile postów naprodukowalaś o swoim śluzie? Ile o przewraźliwieniu na zapachy, obolałych piersiach, ile o przedwczesnie robionych testach ciążowych?
Serio dziewczyno, opanuj się trochę :/
Żandna z nas nie pisze tutaj teraz, żeby ci dopiec, a widzę, że tak to odbierasz :/
Dziewczyny spokojnie, bez nerwów , ja myślę ,że Katka po prostu cieszyła się testami i poczuła zawód , każda by poczuła chyba i czułaby się rozżalona i zwyczajnie zła ,że testy ją oszukały, ja jak się starałam z mężem poprzednio też miałam 20lat i bardzo pragnęłam dziecka ,a teksty typu masz czas ,zdążysz mnie wkurzały bo jedna kobieta czuje się gotowa na to w wieku 30 lat inna w wieku 20 lat i to jest indywidualna sprawa ,moja mama uważała ,że ona mnie urodziła po 30 stce i ja nie powinnam się spieszyć , teściowa też gadała żeby się nie spieszyć , a po poronieniu nie wiem czy to dobre porównanie jak lekarz mi powiedział ,że nie ja pierwsza i nie ostatnia i ,że młoda jestem i jeszcze będę miała dzieci to myślałam ,że go strzelę bo wiem ,że może chciał pocieszyć,ale to było w tym momencie dla mnie koszmarne wydarzenie to ja cierpiałam i akurat wtedy chciałam mieć dziecko i na prawdę nie interesowało mnie co kto myśli o moim wieku i ,że nie tylko ja to przechodzę wiem ,że wiele kobiet roni ,ale ta sytuacja dotyczyła mnie wystarczyło by zwykłe przykro mi .