reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amaliee - to tanio u Ciebie u mnie w labie 45 jedna klasa cytomegalii ,a robiłam w sierpniu , sęk w tym ,że ja mam obie klasy ujemne czyli lepiej żeby mnie to ominęło ,tokso tak samo obie ujemne.Mam plan idę do piwnicy po ziemniaczki , przyniosę choinkę i ją ubiorę zanim domownicy wrócą tylko muszę się spieszyć bo o 16 mąż wraca.

reklama
Co do badań to zależy właśnie od labo u nas są 2 w jednym betaHCG kosztuje 34 a w drugim 45 więc różnica spora:D

Odstawiłam tabsy początkiem października.
Dobra koniec gadania nie smutam i ch*j:D

Małż przyjdzie i bedzie zły, a coś go choroba bierze i nie będę mu męczyć dupy, zapieprza cały ten tydzien na zewnątrz, robią docieplenie cokołów. Więc tez przyda mu się trochę spokoju^^

ookatkaoo1993 ja tabsy podobnie jak ty tylko ze jakos w październiku odstawiłam i sie zdziwiłam ze okres miałam po 29 dniach kolejny po 25 a teraz mam nadzieje że w styczniu nie dostanę.

Nie wiem od czego to zależy że jednym dziwewczyną się strasznie rozregulowuje wszystko a innym nie. Może to zależy od tabletek ja brałam logest miedzy innymi dlatego że zdychałam z bólu podczas @ a teraz po odstawieniu nie dość że wszystko się uregulowało w miarę to mniej bólu. Jedyny minus to brak małej fasolki

Halo wróciłam;-) Byłam u mamy zawiesc jej uszka na wigilie no i pierniki. Wracam a tu tyle stron juz;-)

Katka nie łąm sie;-) tak jak pisze Amelie co nas nie zabije to nas wzmocni;-)\

Amelie a ty masz racje nie ma co sie spinac głupiec itd. W poprzednim cyklu tez szalałąm i tez miały byc II kreski a tu dupa. Teraz jestem modrzejsza i sie wca;le nie napalam na nic. Bedzie to bedzie nie to nie;-)

Lecec obiad konczyc;-) dzis bitki w sosie i ziemniaki;-)

Katka wreszcie fajna postawa:-) będzie dobrze:-)ją dopiero odstawiłam wiem że nie mogę się od razu nakręcać. Czekam na owulacjd to dla mnie też dobry znak. W rodzinie mam kobietę która od przeszło roku stara się o dziecko a owulacji brak ...

Ostatnia edycja:
Coś w tym jest z tym odstawianiem tabletek , moja szwagierka przez 7 lat brała rigevidon i ostatnio jakoś lekarka radziła odstawić tak na 2 miesiące , na pierwszą @ czekała 6 tygodni , na koleją 5 tygodni , poszła po tych 2 miesiącach do ginki ,ale powiedziała ,że jeszcze ze 3 miesiące żeby nie brała bo zaraz po odstawieniu leciało jej coś z piersi , piersi ją bolały , plamiła długo , ale moim zdaniem jak coś się dzieje z piersiami i są plamienia to warto zbadać hormony i uregulować trochę choć z drugiej strony jak i tak ma przejść na anty ponownie to może nie ma sensu regulować no nie wiem , w każdym razie obecnie czeka na @ kolejną i już też tydzień się spóźnia czyli jest w trakcie 3 cyklu , mam przyjaciółkę która odstawiła anty i zaszła od razu , nie wiem od czego to zależy ,ale ona zawsze od razu zachodziła w każdej z 3 ciąż są kobiety ,które zachodzą od tak ,a są takie które muszą poczekać , moja mama o mnie się starała rok i miała śluz płodny i bóle owulacyjne w każdym cyklu ,a mimo to dopiero po roku zamieszkałam w brzuszku.

Katka przykro mi że tak wyszło:-( ja bym radziła poczekac na @ a potem na spokojnie umówic się do gin. i wszystko sprawdzic. Będzie dobrze.
Domka pytałaś co tam u mnie. Cieszę się bo ustały bóle podbrzusza i krzyża. Bolą mnie tylko piersi, troche urosły, jestem zmęczona i tyle. Bardzo się cieszę bo póki co nie mam mdłości, w poprzednich ciążach miałam straszne i to cały dzień wymioty rano wieczorem a nawet w nocy się zdarzyło. Teraz stresuję się wizytą w poniedziałek, mam nadzieję że potwierdzi ciążę i wszystko będzie dobrze.

reklama
Ja się zastanawiam, jak sobie daja rade finansowo właśnie rodziny wielodzietnie.
Ja mam czasem wrażenie, że przy niemowlaku, to się pogrzebiemy z finansami, zwłaszcza ze kupujemy mieszkanie a ja nie pracuje...

Kurde, czasem mnie to przeraża... Niby źle nie jest, ale jakieś nerwy mnie biorą...

Amaliee też tak miałam z mężem przez dłuższy czas, myślenie, że nie damy rady, bo na obecną chwilę też nie pracuję i dlatego się nie staraliśmy, bo było dużo obaw, ale nie ma co czekać. Wierzę, że jak jest nam dane, to się ułoży powoli wszystko, nie ma co zanadto planować i rozmyślać. Szwagier ma wielodzietną i myślą o czwartym. Co prawda mieszka u teściów, ale wesoło finansowo też nie mają. Chociaż dach nad głową praktycznie "za darmo". Ale dla nich najważniejsza jest rodzina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry